vineri, 29 martie, 2024

Ce presupune dieta cu pepene rosu?

Distribuie:

Publicat:

Poti sa scapi de 5 kilograme daca incluzi in cadrul unei diete sanatoase si pepenele rosu. In prima parte a dietei este recomandat ca timp de 1-2 zile sa consumi doar pepene rosu, care hidrateaza corpul si are un efect puternic de detoxifiere. De asemenea, el furnizeaza fibre care vor mentine senzatia de satietate.

Poti sa-l transformi si in suc, mixand bucatile de pepene rosu in blender. Retine ca intr-un pahar cu suc de portocale sunt 110 de calorii, un pahar cu suc de mere are in jur de 120 de calorii, in vreme ce aceeasi cantitate de suc de pepene rosu aduce sub 50 de calorii, potrivit ele.ro.

Un truc pentru a folosi pepenele rosu ca sa scapi de kilograme este acela de a consuma cate o felie de pepene inainte de fiecare masa principala, deoarece acest lucru te va determina sa mananci mai putin, reducand astfel portiile. Opteaza pentru pepenele rosu de fiecare data cand iti este pofta de ceva dulce, deoarece fibrele si dulceata lui iti vor satisface nevoia de dulce.

Astfel ca dupa ce ai consuma 1-2 zile doar pepene este recomandat sa incluzi si alimente sanatoase in meniul tau, iar pe parcursul a doua saptamani vei reusi sa scapi de 4-5 kilograme. La micul dejun poti sa optezi pentru pepene rosu, iar la gustarea de dimineata sa incluzi un iaurt grecesc pentru a asigura un aport de proteine si satietate. La masa de pranz alege carne slaba si salata sau legume inabusite. In cazul in care esti vegetariana poti ca inlocuiesti carnea cu leguminoasele, precum mazarea, lintea, fasolea sau nautul care furnizeaza proteine.

La cina consuma 2-3 felii de pepene, insa ai grija sa nu-l consumi foarte tarziu pentru a nu-ti intrerupe somnul din cauza efectului sau diuretic. Incearca sa urmezi acest regim timp de 1-2 saptamani. In locul sucurilor carbogazoase consuma ceai verde neindulcit pentru a intensifica arderea grasimilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img