joi, 28 martie, 2024

Ce probleme a avut Adelina Pestritu inainte de botezul micutei Zenaida Maria

Distribuie:

Publicat:

Adelina Pestritu a povestit pe blog ca botezul micutei Zenaida Maria nu a fost lipsit de probleme.

La botezul Zenaidei au fost invitate aproape 300 de persoane, iar evenimentul a fost un real succes. 

Adelina Pestritu a povestit pe blogul personal ca evenimentul nu a fost, insa, lipsit de peripetii. Astfel, Adelina a povestit ca a fost nevoita sa reorganizeze sala de evenimente pentru ca invitatii nu ar fi avut loc.

Cu toate ca problemele nu au lipsit, petrecerea a fost una spectaculoasa, iar invitatii s-au distrat pana la sase dimineata. 

„Apropo de locatie, sa va povestesc. Cu 3 zile inainte de eveniment ne-am dat seama ca ne-au confirmat prezenta mai multi prieteni decat ne asteptam noi. Bucurie mare, insa ce ne facem cu sala si cum ii asezam la masa? Si am inceput sa cautam solutii la aceasta mica-mare problema. Indiferent cum calculam, tot nu ne ajuta cu nimic. Intre timp, vorbind cu cei de la locatie, ne-au dat singura solutie existenta si, in acelasi timp, plauzibila: dam comanda la fabrica de mese mai mari de 12 locuri per bucata.

Cand am auzit, mi s-a parut SF. Cum sa dam comanda de mobila inainte cu 3 zile de marele eveniment? Daca nu este gata? Daca nu se potrivesc? Daca nu vor arata ok? Cu teama in suflet, am zis <da>. […] Mesele au fost gata in 2 zile.

Apoi cei responsabili cu decoratiunile si cu toate micile detalii au luat masuri pentru modificarile aferente. Am schimbat mesele? Bun. Acum schimbam si scaunele. […] Mi se parea ireal totul, mai ales ca se intampla pe ultima suta de metri. Era vorba de ore deja. Scaunele au fost comandate si, cu o seara inaintea evenimentului, au ajuns in Bucuresti, dupa care au fost perfect asezate, la fel ca si florile, tacamurile si toate detaliile care faceau decorul sa fie desprins parca dintr-o poveste. Cel putin asa arata povestea mea, a noastra, de suflet.”, a povestit Adelina Pestritu pe blogul personal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img