sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce reacție a avut Oana Mareș după eliminarea lui Cosmin Natanticu de la Asia Express

Distribuie:

Publicat:

În vara anului 2011, Oana Mareș a divorțat de Augustin Viziru după ce aceasta a fost surprinsă în casa lui Cosmin Natanticu. Actorul și prezentatoarea tv aveau o relație de 11 ani.

La momentul în care a fost surprinsă de către paparazzi în casa concurentului de la Asia Express, aceasta și-a sunat soțul să vina să o ia.

Ce reacție a avut Oana Mareș după eliminarea lui Cosmin Natanticu de la Asia Express

Deși la vremea respectivă se vehicula că acesta este amantul ei, prezentatoarea tv a precizat ulterior că aceștia sunt buni prieteni și că se vizitează frecvent.

„Noi avem o relație extrem de specială. Cosmin este coleg de trust cu mine, jucăm împreună. Poate că soția mea este maniaco-depresivă…”, spunea Augustin Viziru, la vremea aceea.

Cosmin Natanticu și soția sa au fost eliminați ieri din cursa pentru marele premiu din Asia Express. Oana Mareș a postat la Story, pe contul ei de Instagram, o fotografie în care le spune fanilor că ea a dat startul sărbătorilor de iarnă.

Îmbrăcată într-o ținută provocatoare, într-o rochie-furou de culoare neagră, Oana zâmbea provocator la cameră.

 

Soții Natanticu au fost eliminați din competiția ”Asia Express”, ediția ”Drumul Împăraților”. Cosmin și Eliza Natanticu au întâmpinat dificultăți de-a lungul competiției, însă au reușit să facă față provocărilor și să meargă mai departe. În primul rând, una dintre ”piedicile” din competiție a fost autostopul, apoi găsirea unui loc pentru a dormi noaptea.

”Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora. Cum ar fi pandemia, pentru că oamenii era sceptici să te ia în mașină sau în casă, lucru foarte firesc, de altfel, sau căldura, kilometri întregi de mers pe jos, cu rucsacul în spate, rucsac care nu era deloc uşor şi, desigur, foamea. Dar, sincer, cel mai greu era la ocazie, pentru că stăteam cu orele și nu te lua nimeni, era foarte frustrant!”, spune Cosmin Natanticu pentru Click.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img