miercuri, 27 martie, 2024

Ce s-a ales de Alex Velea, dupa ce a fost concediat de la Antena 1. Imaginile vorbesc de la sine

Distribuie:

Publicat:

Alex Velea a fost concediat de la “Acces Direct”, pe motiv ca artistul mai are si alte activitati, care ii ocupa destul de mult timp, iar pe langa toate astea, trebuie sa se ocupe si de cei doi copii pe care ii are cu Antonia. Toata lumea se intreaba ce s-a ales de cantaret, dupa ce a plecat de la Antena 1.

Ei bine, potrivit unor imagini realizate de spynews.ro, Alex Velea se focuseaza pe proiectele sale muzicale, merge la studio in fiecare zi si cel mai probabil va reveni pe piata muzicala cu o noua piesa. Iubitul Antoniei a fost surprins, zilele trecute, in fata usii unui bloc, asteptand sa i se deschisa usa de la scara blocului. Imbracat nu foarte gros, Velea si-a ridicat gulerul, semn ca frigul ii dadea mari batai de cap. Imediat, langa artist si-a facut aparitia soferul acestuia, care s-a repezit la usa, ca sa o deschida.

Alex Velea, apropiere suspecta de Pro TV

Dupa ce Mirela Vaida a fost concediata de la Antena 1 si exista semnale ca s-ar apropia din ce in ce mai mult de TVR, a venit si randul lui Alex Velea, alt ex-component al trustului ”Intact”. Velea a parasit ”Acces Direct” exact atunci cand nu se astepta nimeni, iar acum ”trage cu ochiul” catre… Pro TV.

Relatiile dintre Alex Velea si Smiley nu au fost extraordinare, fiindca unul era la Antena 1, iar celalalt la… concurenta. Inevitabil, intre ei a existat o fireasca ”adversitate” mediatica, cel putin din acest punct de vedere.

Dar Alex Velea este acum liber de contract si, dupa cum se poate vedea in fotografia de mai jos, cei doi au fumat ”pipa pacii”. Nu ar fi deloc exclus ca Smiley sa puna o vorba buna pentru Velea, acolo unde trebuie, astfel incat – in scurta vreme –  sa il descoperim pe Alex, cu ”arme si bagaje”, la… Pro TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img