vineri, 29 martie, 2024

Ce s-a ales de Beyonce de Romania dupa ce a disparut de la TV! Cum arata acum fiica lui Nicolae Guta, Anais

Distribuie:

Publicat:

In urma cu cativa ani, nu era emisiune TV de divertisment care sa nu o invite pe Madalina in platou! Beyonce de Romania, asa cum a fost numita de presa, s-a retras de cativa ani din lumina reflectoarelor! Ce face si cum arata in prezent mama copilului lui Nicolae Guta?

Madalina Georgiana Dumitriu a devenit celebra in Romania dupa ce a dezvaluit ca este mama copilului lui Nicolae Guta! Tanara s-a despartit de manelist la scurt timp dupa ce a nascut-o pe Anais! Ea a marturisit in nenumarate randuri ca nu mai pastreaza legatura cu tatal fetitei sale.

Aceasta a povestit ca Nicolae Guta este interesat de fiica lui doar in in perioada sarbatorilor de iarna! In restul timpului, Madalins isi creste singura fetita in varsta de sapte ani.

La momentul in care aparea la TV, Anais era doar un bebelus. Anii au trecut, iar acum Beyonce de Romania se mandreste cu fiica sa pe retelele de socializare.

Pentru a face rost de bani, Madalina a recunoscut ca s-a apucat de videochat. ”Am recunoscut că am făcut videochat când era ea micuță. Când avea 2-3 luni. Când a intrat Narcisa peste mine în casă și am stat în stradă pur și simplu. Am stat la hotel câteva zile, după care mi-am căutat chirie. Nu regret. A fost ultima situație. Nu m-aș întoarce, dar nu sunt contra”, povestea acum ceva timp Mădălina Dumitriu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img