vineri, 26 aprilie, 2024

Ce s-a ales de marele actor Dorel Visan

Distribuie:

Publicat:

Dorel Vișan este unul dintre cei mai mari actori de la noi din țară, care s-a bucurat de mare succes în timpul perioadei de glorie. Ajuns la peste 80 de ani, celebrul actor își plânge de milă și se descurcă foarte greu. Și-ar dori să muncească, să primească un rol, dar se pare că nimeni nu îl vrea.

Dorel Vișan, dor de scenă

Dorel Vișan reprezintă cu mândrie Generația de Aur a actorilor. A fost un personaj iubit în lumea teatrului și a interpretat roluri importante. De ceva timp, însă, s-a retras din activitate, fără a da prea multe explicații. Acum, la 84 de ani, și-ar dori să mai joace, să urce din nou pe scenă, dar se pare că nimeni nu îl caută pentru roluri.

A fost mereu îndrăgostit de scenă și spera că va bucura lumea cu talentul său mult timp, dar nu a fost să fie. Actorul este dezamăgit de faptul că nimeni nu îi oferă o șansă, deși are voință și simte nevoia să urce pe scenă. Consideră că societatea de azi nu știe să prețuiască adevăratele valori.

 

“Cea mai mare durere a mea este că acum când am o ajungere culturală și de trecere a vremii, acum nu mai muncesc! Nu mă cheamă nimeni … Este o societate prost organizată. Omul dacă este scop, este personalitate. Dacă este obiect, este persoană. Dacă nu înțelege libertatea și merge la cules de castraveți în Germania, devine forță de muncă. Nici persoană nu mai e’, a declarat Dorel Vișan pentru ciao.ro.

Dorel, diagnosticat cu o boală grea

Dorel Vișan nu este deloc mândru de meseria  sa, iar singurii care îl mai fac fericit sunt copiii. I-ar fi plăcut să spună că și actoria îi mai alină bătrânețea, dar nu are parte de nicio satisfacție din partea ei.

Actorul trăiește în mare chin de când nu mai este soția lui și ultimii ani din viața sa au fost cu adevărat de groază. Dorel Vișan a fost diagnosticat în urmă cu ani buni cu hepatită cronică virală, boală care îl chinuie mult.

Spune că se simte mai bine și s-a vindecat de când a lucrat mai mult la mintea lui. A devenit mult mai optimist, s-a încurajat singur și parcă deja se văd rezultatele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img