joi, 25 aprilie, 2024

Ce s-a ales de Raluca Moianu dupa ce s-a retras din televizune. Cum a transformat-o decesul sotului

Distribuie:

Publicat:

Raluca Moianu a facut eforturi uriase de ziua de nastere a fiicei pe care o are cu regretatul comentator sportiv Marius Ancuta. Mara Ilinca Ancuta a implinit 14 ani – varsta buletinului. Fosta prezentatoare i-a organizat o petrecere surpriza la care a invitat cativa prieteni fara ca sarbatorita sa stie. Ea a facut marturii triste in cadrul unui interviu acordat dupa ziua de nastere a adolescentei.

Fiica lui Marius Ancuta, prima aniversare fara tatal ei! Raluca Moianu, marturii triste despre ziua adolescentei

Ramase fara stalpul familiei, Raluca Moianu si fiica ei sunt foarte unite si se sprijina una pe cealalta. In urma cu doua zile, fata lui Marius Ancuta a implinit 14 ani, iar ea a avut parte de o surpriza din partea mamei sale. In timpul declaratiilor despre ziua de nastere a printesei sale, fosta prezentatoare de la TVR 1 a marturisit cu vocea tremuranda: “Mara stie ca taticul nostru e tot timpul cu noi”.

“Aseara (n.r.:15 ianuarie) au venit prietenii ei cu tort, sa-i faca o surpriza, in complicitate cu mama. Ea nu intelegea de ce nu-i raspunde nimeni la telefon, nu stia ca eu vorbesc cu prietenii ei si ii asteptam. Am avut un an foarte greu. Dar tati o sa ramana mereu cu noi. Stim ca ne vegheaza, din Cer. Mara e o fire sportiva, seamana cu tatal ei. E un copil bun, stie ce-si doreste, invata bine, dar ca fiecare adolescent are momentele ei, insa ne desurcam. Mara stie ca taticul nostru e tot timpul cu noi”, a marturisit Raluca Moianu pentru click.ro.

In anul 2018, sotul Ralucai Moianu s-a stins din viata, dupa o lupta cu cancerul. Marius Ancuta a murit la doar 50 de ani, iar suferinta a fost extraordinar de mare pentru toata lumea.

“Sunt bine, am un copil si pentru el sunt bine. Eu sunt o persoana puternica. Mi-a spus inainte sa plece ca pleaca linistit ca stie ca sunt langa Mara. Mario nu ar fi vrut sa se stie ca este bolnav. La inceput i s-a spus ca este norocos si am sperat ca o sa fie bine. Dupa operatie a facut o infectie. Este complicat sa dam vina pe ceva, avem medici foarte buni, am intalnit oameni foarte buni, dar spitalele sunt ingrozitoare. Este clar ca in Romania este bine sa fii sanatos. In luna mai a comentat meciuri, a facut un efort extraordinar. Cred ca singurul lui regret este ca ne-a lasat singure”, a declarat Raluca Moianu in cadrul emisiunii “Agentia Vip” intr-un interviu acordat la sfarsitul anului trecut.

Fostul sot al Ralucai Moianu era si medic stamotolog. El detinea in Capitala un club de biliard si snooker.

Raluca Moianu si Marius Ancuta s-au despartit, dar s-au impacat

Raluca Moianu si Marius Ancuta au divortat in octombrie 2013, dupa 15 ani de casnicie. Cei doi au o fata, pe Mara Ilinca, care dupa divort a ramas in grija fostei prezentatoare TV. Cei doi se impacasera in 2017.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img