joi, 28 martie, 2024

Ce s-a intamplat cu primul sot al Anastasiei Lazariuc si de ce nu s-a mai casatorit

Distribuie:

Publicat:

Anastasia Lazariuc a vorbit deschis despre momentele triste care i-au marcat viata. Printre altele, celebra cantareata a dezvaluit motivele care au stat la baza rupturii de fostul sot, precum si de ce nu a mai vrut sa faca pasul spre o noua casnicie. De fiecare data cand urca pe scena, este plina de viata si mi inceteaza sa zambeasca, Insa putina lume stie ca  zambetul sau  ascunde multa durere, pentru ca viata a pus-o de fiecare data la grea incercare.

Interpreta de muzica usoara, apreciata de fani atat pentru vocea sa inconfundabila, cat si pentru aparitiile spectaculoase, a acordat un interviu pentru emisiunea Agentia Vip, de la Antena Stars. Artista a raspuns cu sinceritate la intrebarile moderatorului Cristi Brancu, chiar si atunci cind au fost abordate  si  subiecte sensibile din viata sa, precum  divortul de primul sot, dar si momentul in care si-a pierdut tatal.

Anastasia Lazariuc si dramele din viata sa. De ce a divortat de primul sot

„Fostul sot nu stiu daca a acceptat viata asta a mea.. .Nu m-am recasatorit pentru ca nu am intalnit barbatul care sa ma accepte . Copiii au suferit, a fost o suferinta foarte mare. Am avut mare noroc de un destin bun, de public, de oameni buni. Au fost drame, au fost cazaturi, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusa la punct. Dar tata a murit cand aveam 14 ani, eram cea mai mica. Primul salariu pe care l-am luat, l-am dat mamei… si a inceput sa planga. Mama a trait 90 de ani, a nascut 11 copii, pe 5 i-a inmormantat. A trecut prin toate, razboaie, de toate… Muncea foarte mult, aveam casa, gradina, eram ca la tara. Cand avea cineva nevoie de ajutor, ne duceam cu tot neamul sa ajutam”, a dezvaluit Anastasia Lazariuc, rememorand momentele dureroase prin care a fost nevoita sa treaca de-a lungul anilor.

Ajunsa la 65 de ani, solista de muzica  usoara continua sa aiba o silueta de invidiat. Recent, artista le-a dezvaluit curiosilor secretul infatisarii sale : „E foarte important sa bem foarte multe lichide, de preferat apa. Am avut noroc si de o gena buna. Mama era slabuta, tata inalt si slab, copiii mei la fel. Dar cred ca fiecare dintre noi trebuie sa aiba un pic de grija la ce mananca. Noi suntem doar o cutiuta care are nevoie de energie. Dar energia nu vine de la mancare, vine de la soare, de la aer, de la natura. Iar prea multa mancare ne oboseste”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img