joi, 25 aprilie, 2024

Ce s-a întâmplat acasă la Cristina Șișcanu, după ce menajera familiei a plecat pe furiș

Distribuie:

Publicat:

Menajera Cristinei Șișcanu a plecat din casa familiei pe furiș, fără să ofere vreo explicație. După acest ”incident”, vedeta a oferit și primele declarații, în exclusivitate la Antena Stars. Cristina Șișcanu a mărturisit că nu se simte neapărat dezamăgită, deoarece ar fi prea mult, însă nu se simte tocmai bine.

Pe de altă parte, Cristina Șișcanu a recunoscut că întotdeauna a avut o strângere de inimă atunci când vine vorba despre persoane străine care intră în casa și în familia ei, deoarece nu este prima dată când are parte de un astfel de episod.

Ce s-a întâmplat acasă la Cristina Șișcanu

În exclusivitate la Antena Stars, Cristina Șișcanu a povestit că avut parte de antecedente în trecut, așadar nu o mai miră nimic. La un moment dat, casa vedetei a fost chiar jefuită, însă vedeta și-a luat măsuri de precauție.

Incidentul cu pricina a avut loc în anul 2013, iar Cristina Șișcanu spune că atunci a trăit o adevărată traumă. După ce casa i-a fost jefuită, vedeta s-a temut să mai stea în propria locuință, din cauza hoților.

Pe atunci, vedetei i-a luat mai multe săptămâni pentru a trece peste tot ceea ce s-a întâmplat acasă la ea. După plecarea menajerei, Cristina Șișcanu a rămas chiar și fără încărcătorul de la telefonul mobil.

Cristina Șișcanu, declarații exclusive la Antena Stars

Pentru Cristina Șișcanu, incidentul cu hoții nu este deloc o amintire plăcută. De atunci, brunetei îi este foarte greu să mai aibă încredere în oameni.

”Mi-au întors casa cu fundul în sus și a fost groaznic când am găsit-o așa. Mai ales atunci, că aproape i-am găsit pe hoți în casă. Eu i-am văzut practic cum au sărit gardul și au luat-o la fugă, s-au urcat în mașină și au plecat. Un eveniment de genul ăsta te marchează”, a povestit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a povestit, de asemenea, că a observat că îi lipsesc mai multe lucruri din casă, cum ar fi mostre de parfum. Atunci când a întrebat-o pe menajera ei de ce lipsesc obiectele, femeia ar fi rupt-o la fugă.

Pe de altă parte, soția lui Mădălin Ionescu a afirmat că a fost întotdeauna generoasă cu menajerele ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img