joi, 25 aprilie, 2024

Ce s-a întâmplat la botezul fiicei jurnalistei Mara Bănică. Imagini de la eveniment

Distribuie:

Publicat:

Mara Bănică a marcat recent un eveniment deosebit de important în viața ei și a familiei. Jurnalista și-a botezat fiica, pe Donca Maria, în cadrul unui eveniment la care au participat cei mai dragi oameni din viața ei. Mara și-a dorit mult să devină mamă pentru a doua oară, iar visul ei s-a îndeplinit în cel mai frumos mod posibil.

Mara Bănică, dezvăluiri despre botezul fiicei ei

Zilele trecute, Mara Bănică și soțul ei și-au botezat fiica. Au ales pentru aceasta un nume cu totul special: Donca Maria. Jurnalista a dezvăluit că a fost surprinsă să vadă că bebelușa ei nu a plâns absolut deloc în timpul slujbei, nici măcar atunci când a fost băgată în cristelniță, așa cum spune tradiția. Patru preoți au oficiat slujba de încreștinare a fetiței Marei Bănică.

Vedeta a mărturisit că este foarte fericită, mai ales că micuța ei a scăpat de perioada grea cu colicii. Nici sarcina Marei nu a fost ușoară, motiv pentru care acum jurnalista chiar are toate motivele să răsufle ușurată și să se bucure de familia ei în formulă completă.

Nu a țipat deloc! Culmea, nici când a băgat-o preotul în cazan nu a țipat. Nu plânge decât atunci când îi este foame. Acum am terminat și cu colicii! Suntem tare fericiți!, a declarat Mara Bănică, pentru Click!

Mara Bănică a rămas fără voce după petrecerea de botez

Jurnalista a avut parte de un incident total neașteptat. După petrecerea de botez a fiicei ei, Mara a rămas fără voce. Pur și simplu nu mai putea să vorbească. Vedeta are și o explicație pentru această situație, în sensul în care spune că muzica a fost prea tare și ea a fost nevoită să țipe ca să se poată înțelege cu cei din jur.

Botezul fiicei Marei Bănică a fost un moment prielnic de a strânge laolaltă familia și cei mai buni prieteni ai vedetei. Au fost prezente mai multe persoane publice, între care Serghei Mizil, Vica Blochina, Oana Roman, Marius Elisei, Simona Trașcă.

În premieră după mult timp, Oana Lis l-a scos din casă pe soțul ei care cu siguranță avea nevoie să schimbe decorul. Ea este toată baza lui Viorel Lis care nu demult a trecut printr-o mare cumpănă: un infarct ce i-a pus viața în pericol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img