joi, 18 aprilie, 2024

Ce s-a întâmplat la Festivalul de manele de la Cluj, când Nicolae Guță și Jador au vrut să urce pe scenă. Nimeni nu se aștepta

Distribuie:

Publicat:

Weekend-ul acesta a avut loc Festivalul One de manele organizat la Cămărașu, județul Cluj. Ei bine, deși se aștepa a fi un mare eveniment cu sute de persoane, mai ales pentru numele mari care au fost chemate, dar și pentru că este o noutate în România, totul s-a dovedit a fi un eșec. Iată ce s-a întâmplat atunci când Nicolae Guță și Jador au vrut să urce pe scenă!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că manelele nu lipsesc de la nicio petrecere, fiind momentul în care distracția este în toi. Ei bine, fanii acestui gen au avut ocazia să își întâlnească idolii la Festivalul de manele de la Cluj, însă se pare că au preferat să-i asculte tot virtual.

Festivalul de manele de la Cluj, un adevărat eșec. Ce s-a întâmplat când Jador și Nicolae Guță trebuia să urce pe scenă

Majoritatea numelor mari din lumea manelelor care au fost chemate drept invitați la Festivalul de manele de la Cluj se așteptau să aibă un public mare și dedicat, însă surpriză! Potrivit știridecluj.ro, aproape nimeni nu a cumpărat bilete, astfel că pajiştea unde a fost organizat spectacolul era complet goală în loc să fie plină de fani.

Bineînețeles, în momentul în care Jador și Nicolae Guță au observat că prima zi la Festivalul de manele de la Cluj este un eșec și nimeni nu a venit să-i vadă, au refuzat să mai urce pe scenă, sperând că în următoarea seară lucrurile vor sta diferit.

Jador a cântat în a doua seara a Festivalului de manele de la Cluj

După ce Nicolae Guță și Jador au refuzat să deschidă Festivalul de manele de la Cluj și să cânte, asta fiindcă nu sunt mulți cei care au venit să-i vadă, au fost retrase și forţele de ordine, pentru că nu a fost nevoie nici de zeci de jandarmi și nici de intervenția polițiștilor.

A doua zi însă a debutat ceva mai bine, fiindcă s-au strâns câteva persoane, astfel că pentru a nu refuza contractul și a-și onora promisiunile, celebrul manelist, Jador, a urcat pe scenă pentru câteva minute, în care și-a delectat fanii cu o serie de melodii din repertoriul său.

De asemenea, și Nicolae Guță și-a onorat contractul încheiat, însă Festivalul de manele de la Cluj nu a fost deloc așa cum și-au imaginat, ci din contră, a fost la un pas de anulare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img