joi, 25 aprilie, 2024

Ce s-a întamplat cu Florin Salam după ce s-a zvonit că a murit. Chiar iubita sa a făcut anunțul

Distribuie:

Publicat:

Florin Salam ar fi trebuit să se întoarcă pe scenă la începutul lunii trecute iar câteva localuri din Germania au anunțat spectacole cu regele manelelor. În acest moment, Salam ar fi trebuit să fie în plin turneu european. Lucrurile nu au stat însă chiar așa, iar manelistul s-a văzut nevoit să-și reprogrameze o parte din spectacolele sale.

Anunțul a fost făcut de Roxana Dobre, iubita și, mai nou, impresara lui Florin Salam. Într-o postare pe contul ei de soicalizare, Roxana a încercat să liniștească fanii din Germania, spunând că patru concerte pe care Salam ar fi trebuit să le susțină în perioada octombrie-noiembrie și pentru care au fost realizate deja afișe, vor fi reprogramate pentru ianuarie.

Florin Salam a lansat deja un super-hit

Florin Salam a luat o pauză de la concerte în această vară, după ce a acuzat câteva probleme medicale. El ar fi trebuit să revină pe scenă în octombrie, însă și-a mai amânat revenirea cu aproximativ o lună. Până să concerteze, Salam a lansat un nou hit, la piesa ”Distracția mapamondului”, care beneficiază de un clip cu buget mare precum cel al vedetelor pop.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img