joi, 28 martie, 2024

Ce s-a întamplat cu Gheorghe Dincă în penitenciar, de Sărbători! Soția a vrut să vină să-l viziteze, însă a primit o veste șoc la porțile închisorii

Distribuie:

Publicat:

Aflat după gratii de aproape jumătate de an, Gheorghe Dincă a făcut un gest cu care și-a șocat soția. Ea a vrut să-l viziteze în închisoare, însă, a primit o veste neplăcută la poarta penitenciarului Jilava în care monstrul din Caracal a fost încarcerat.

Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă în penitenciar, de Sărbători

Catalogat de psihologii criminaliști drept un lup singuratic, Gheorghe Dincă și-a surprins neplăcut soția de sărbătorile de iarnă. Femeia s-a pregătit cu pachet și a mers la porțile închisorii de la Jilava, dar când a ajuns aici, a aflat că soțul ei nu vrea să o vadă la vorbitor. Potrivit unor surse, colegii din penitenciar îl ocolesc chiar și la plimbările prin curte.

“Nu vrea să vorbească deloc cu familia, nu știu dacă este vorba de protecție sau pur și simplu, nu vrea să dea ochii cu soția sau copiii săi”, au povestit surse de la penitenciarul în care se află închis Gheorghe Dincă.

De-a lungul anchetei interminabile, Elena Dincă și copiii monstrului din Caracal:  doi bărbați și o femeie, au ajuns de mai multe ori la DIICOT pentru audieri.

Gheorghe Dincă le-a răpit și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, născută pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Pe 9 septembrie, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img