sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce se intampla acum cu Anca Pandrea! Primele imagini cu vaduva lui Iurie Darie dupa lunile de izolare

Distribuie:

Publicat:

Singură și cu probleme grave de sănătate, Anca Pandrea a trecut cu greu peste starea de izolare impusă de pandemia de coronavirus. A ieșit rar din casă, așa cum mărturisea recent, iar cea mai mare supărare a ei a fost faptul că nu a putut să meargă la cimitir pe 14 martie, de ziua lui Iurie Darie.

”Eu nici la cimitir la Iura nu am putut să merg. Pe 14 martie am rugat un prieten, pe George Munteanu, unul dintre cei mai buni proiectanţi din Capitală, care m-a ajutat mult. El a mers la Iura”, a povestit actrița.

Însă Anca Pandrea a avut și probleme grave de sănătate, ănsă pe toate a incercat să le depășească cu gândul la un proiect de suflet pentru care se pregătește intens. 

Este vorba despre o expoziție cu desene ale lui Iurie Darie, eveniment pe care l-a tot amânat fie din cauza bolii, iar acum din cauza pandemie. Speră însă că undeva în iarnă acesta să aibă loc. Anca Pandrea spune că nu a abandonat ideea de a face o expoziție în memoria lui Iurie Darie și în ultimul timp a cumpărat pahare pentru a avea să trateze oamenii care vor veni la eveniment. ”Am cumpărat vreo 100 de de pahare de sticlă, le țin bine”, a spus Anca Pandrea.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img