joi, 28 martie, 2024

Ce se intampla cu Atletico Vaslui in 2017?

Distribuie:

Publicat:

Atletico Vaslui a avut parte de un tur de sezon excelent, clasandu-se la finalul primei parti pe pozitia a treia, cu sanse mari sa acceada in liga a doua.

Clubul vasluian se afla la patru puncte in spatele liderului, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, iar pentru a ataca promovarea, clubul are nevoie de sustinere in anul urmator. In momentul de fata lucrurile sunt incerte, tinand cont ca in visteria clubului nu exista niciun leu, finantarea pentru tur fiind asigurata de Consiliul Local si Primaria Vaslui, printr-un proiect cu finantare nerambursabila, in cuantum de peste 300.000 lei.

“Daca nu era acest proiect, probabil clubul nostru nu-si mai putea desfasura activitatea. Pe aceasta cale, tine sa multumim Consiliului Local, Primariei si Consiliului Judetean pentru sustinere. Am mai avut inca 15.000 de euro, de la diferiti sponsori, carora le multumim”, a spus Catalin Popa, directorul executiv al Atletico Vaslui.

Presedintele clubului, Florin Ciuca, a spus ca va oferi gratis clubul, daca Primaria vrea sa aiba echipa de fotbal, prin viitorul Club Sportiv Municipal (CSM).

“Dau gratis acest club, nu voi avea nicio pretentie. Voi ramane aproape de echipa, fiindca nu pot sta departe de fenomen”, a completat Florin Ciuca

Clubul vasluian a tinut sa multumeasca fanilor si celor care au sustinut fotbalul, urandu-le sarbatori fericite si un an nou prosper.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img