vineri, 29 martie, 2024

Ce se intampla cu copilul Anei Maria, fata de 19 ani din Braila, moarta dupa ce a nascut. Familia este sfasiata de durere!

Distribuie:

Publicat:

Este jale mare in familia Anei Maria, tanara de numai 19 ani din Braila care a murit la numai o luna dupa ce a nascut. Aceasta este condusa astazi pe ultimul drum, iar parintii ei, iubitul dar si toti cei dragi nu-si pot reveni din socul pe care il traiesc.

Familia Anei Maria, tanara din Braila care a murit la numai 19 ani, la numai o luna de cand a nascut este sfasiata de durere! Astazi are loc inmormantarea, iar tatal fetei a transmis online pe Facebook imagini cutremuratoare de la priveghiul fiicei sale.

In cealalta camera, la doar cativa pasi de mama moarta se afla fetita Anei Maria, care din pacate nu va sti niciodata ce inseamna grija si iubirea materna. Din cand in cand, tatal Anei Maria a mai filmat si fetita, aratandu-le oamenilor de pe reteaua de socializare cata durere este in viata si in casa lor, dupa moartea tinerei de numai 19 ani. Cu siguranta familia acesteia va avea cea mai mare grija de fetita ei, dar cu totii stim ca nimic nu se compara cu o mama.

Ana Maria a murit la o luna de cand a nascut

Ana Maria a nascut in urma cu o luna, iar la inceputul lunii noiembrie, fata s-a dus la spital, acuzand stari de rau. In prima faza, medicii i-au spus ca are meningita si tanara s-a dus acasa, dar cateva zile mai tarziu, s-a prezentat din nou la spital, din cauza unor stari de rau.

Din pacate, la scurt timp, Ana Maria a murit, iar dupa efectuarea autopsiei s-a stabilit ca fata a facut septicemie, dupa ce medicii au uitat sa-i inlature o bucata din placenta.

Astazi, tanara va fi condusa pe ultimul drum de zeci de oameni care au cunoscut-o si au iubit-o, dar si de strainii care au ramas profund indurerati de povestea ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img