vineri, 26 aprilie, 2024

Ce se intampla cu Florin Piersic? Maestrul a slabit enorm si ultima poza cu el i-a ingrijorat pe romani

Distribuie:

Publicat:

Florin Piersic a urcat o fotografie pe Facebook, iar imaginea i-a ingrijorat teribil pe romani. Maestrul a slabit enorm in ultima perioada, iar fanii sai i-au urat, imediat, sanatate.

„Multa sanatate, maestre!”, a fost cel mai comun mesaj.

Altfel, faptul ca Florin Piersic s-a fotografiat alaturi de o fetita, facand-o astfel fericita, a fost salutat de toata lumea. „Se simte parfumul bunatatii sale, simtit de noi, cei atat de numerosi, ce-l pretuim si-l iubim. Sanatate si mereu sa ne bucuri cu prezenta mariei tale”, „Frumosi, frumosi!„, au fost doar doua dintre mesaje.

Cine este Florin Piersic

Nascut pe 27 ianuarie 1936, Florin Piersic este un actor roman de teatru si film. A jucat drama, comedie, tragedie, figuri istorice, haiduci. A fost distins cu Ordinul Meritul Cultural clasa a V-a (1967) „pentru merite deosebite in domeniul artei dramatice”.

De asemenea, a fost decorat la 30 mai 2002 cu Ordinul national Steaua Romaniei in grad de Cavaler, alaturi de alti actori, „pentru prestigioasa cariera artistica si talentul deosebit prin care au dat viata personajelor interpretate in filme, dar si pe scena, cu prilejul celebrarii unui veac de film romanesc”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img