vineri, 26 aprilie, 2024

Ce se intampla cu trupul neinsufletit al lui DJ Pascal, gasit mort intr-un hotel din Pitesti! Barbatul, inmormantat pe banii primariei

Distribuie:

Publicat:

DJ Pascal s-a stins vi diavă duminică seară, 11 ianuarie 2021. Bărbatul în vârstă de 62 de ani a fost găsit fără suflare, căzut cu fața în jos, într-un hotel din Pitești. Apropiații dj-ului au încpeut să se îngrijoreze după ce au observat că Pascal Di Fazio nu a mai dat niciun semn de mai bine de trei zile. Prietenii lui DJ Pascal au ajuns la hotelul în care acesta era cazat și au reușit să intre în camera de hotel, cu ajutorul unu angajat.

Primele semne arată că bărbatului i s-ar fi făcut rău, motiv pentru care a fost găsit cu fața în jos. Putem vorbi aici despre un atac cerebral sau un atac de cord. Motivul decesului urmează să fie aflat în curând, după ce trupul neînsuflețit al dj-ului a fost dus la Serviciul Medico-Legal Argeș. Oamenii legii nu iau în considerare varianta unei crime , în contextul în care s-a aflat singur în camera de hotel, ușa era închuiată pe dinăuntru, iar pe trup nu a prezentat semne de violențe.

DJ Pascal ar putea fi înmormântat pe banii municipalității

Pascal Di Fazio s-a născut în Saint Tropez și este cetățen francez, însă s-a mutat în România după Revoluție. Deoarece are cetățenie franceză, autoritățile române au înștiințat Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI), care au contactat mai departe Ambasada Franței la București. Ei au fost informați cu privire la decesul lui DJ Pascal. Ambasada Franței ar puea trimite, dacă dorește, un expert care să asiste în timpul necropsiei .

Citeste si:Tragedie în lumea muzicii. DJ Pascal, găsit fără suflare într-un hotel

Problema este însă alta: repatrierea trupului neînsuflețit. DJ Pascal are numai două rude, iar ambele se află pe teritorul Franței: o soră de 74 de ani și mama acestuia, în vârstă de 93 de ani, susțin surse judiciare. În cazul în care Ambasada Franței nu va duce la bun sfârșit procedurile pentru repatrierea lui DJ Pascal, el ar putea fi înmormântat de autoritățile locale și pe banii primărie.

Sursă: Gândul

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img