vineri, 29 martie, 2024

Ce se intampla daca iti speli fata cu bicarbonat

Distribuie:

Publicat:

Gama de neplaceri de care te poate scapa bicarbonatul de sodiu cuprinde si problemele legate de ten, pentru care acesta face minuni.

Amestecat cu apa, bicarbonatul de sodiu te poate scapa de excesul de sebum, de cosuri, de tenul lucios sau de punctele negre, lasand un aspect impecabil tenului!Bicarbonatul de sodiu este unul dintre remediile naturiste cu adevarat eficiente, care poate sa redea vitalitatea pielii si sa lupte împotriva acneei.

Tot ce trebuie sa faci este sa dizolvi 25 de grame de bicarbonat de sodiu într-o sticla cu apa de 500 ml. tine sticla la rece si foloseste amestecul dimineata si seara, pentru a-ti curata fata. Pur si simplu pune putin lichid pe o discheta demachianta si curata-ti tenul cu ea. Vei vedea ca într-o saptamana, tenul va fi mai curat si mai luminos, punctele negre vor disparea complet iar excesul de sebum va fi îndepartat.Alte beneficii ale tratamentului cu bicarbonat de sodiu pentru ten:Spala si tonifiaza

În fiecare dimineata, dupa ce te speli cu apa calda pe fata, gat si decolteu aplica pe piele o pasta pe care o prepari din doua lingurite de bicarbonat de sodiu si o lingurita de apa calda. Cu miscari circulare preseaza amestecul pe fata, gat si decolteu, si dupa 5 minute clateste pielea tot cu apa calda. Vei observa ca aspectul tenului se va îmbunatati.

Exfoliaza delicat

Bicarbonatul de sodiu poate sa înlocuiasca multe dintre produsele cosmetice care promit exfoliere si curatare eficiente. Adauga în lotiunea ta demachianta o lingura de bicarbonat si maseaza usor fata, pentru a îndeparta celulele moarte ale pielii.
Daca ai tenul gras, mai poti adauga în demachiant si doua lingurite de ovaz. Împreuna cu bicarbonatul, ovazul ofera o curatare profunda si lasa fata neteda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img