joi, 28 martie, 2024

Ce se intampla in organism daca bei acest preparat. Fierbe scortisoara, las-o la racit si adauga miere. Efectul este benefic pentru sanata

Distribuie:

Publicat:

Stiai ca mierea este unul dintre cele mai sanatoase alimente de pe planeta? De ce? Ei bine, e foarte simplu! Pentru ca mierea contine un nivel ridicat de vitamine si minerale. Expertii spun ca aceste tipuri de vitamine si minerale depind de tipul de flori utilizate pentru apicultura. Mierea are proprietati anti-bacteriene si anti-fungice, fiind astfel folosita ca si un antiseptic natural in medicina traditionala.

Mierea contine nutraceutice, care sunt foarte eficiente pentru eliminarea radicalilor liberi din organism. Mierea este uimitoare si foarte utila si benefica impotriva multori boli din organism, dar efectul ei este si mai puternic cand este combinat cu scortisoara. Aceasta este un condiment dulce, care merge bine in preparatele sarate cum ar fi supele. Unele persoane folosesc scortisoara in procesul de pierdere in greutate, altii pentru a-si imbunatati somnul. Acest condiment foarte sanatos are multe beneficii de sanatate, si ar trebui sa il folosesti zilnic pentru a-ti imbunatati starea generala de sanatate.

Amestecul este extrem de eficient mai ales pentru conditii cum ar fi colesterolul ridicat si zaharul din sange, precum si pentru o serie de virusi. Aceste doua ingrediente sunt ieftine si accesibile, iar amestecul poate fi de mare ajutor pentru multe probleme de sanatate.

Infectia de vezica biliara – iata ce trebuie sa faci: amesteca doua linguri de scortisoara si o lingura de miere intr-un pahar cu apa calduta si bea-l zilnic. In acest fel vei elimina bacteria cu succes din vezica biliara.

Colesterol – aceasta combinatie poate ajuta la reducerea nivelului colesterolului cu doar 10% in 2 ore. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci doua linguri de miere si trei linguri de scortisoara intr-o cana mare de ceai si sa-l bei in mod regulat.

Boli de inima – Ar trebui sa faci o pasta de miere si scortisoara. Consuma aceasta pasta pe paine ( in loc de marmelada) la micul dejun in fiecare dimineata. Scade nivelul de colesterol in artere, astfel prevenind un posibil atac de cord.

Artrita – fa un amestec din doua linguri de miere si o lingura de scortisoara intr-un pahar cu apa. Daca il consumi dimineata si seara, acest amestec va fi util impotriva artritei, iar daca il consumi in mod regulat te va ajuta sa lupti impotriva cancerului

Sistemul imunitar – consumul regulat de miere cu scortisoara poate imbunatati sistemul imunitar si iti poate apara organismul de bacterii si virusi.

Raceala si gripa – in cazul unei raceli, tuse cronica si obstructia sinusurilor, ia 1 lingurita de miere cu ¼ de lingurita de scortisoara trei zile la rand.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img