miercuri, 24 aprilie, 2024

Ce se mai intampla cu Magdalena Serban, criminala de la metrou! Cat cheltuie statul roman

Distribuie:

Publicat:

Raportul psihiatric a durat aproximativ 2 luni. In tot acest timp, Magdalena Serban a fost supusa mai multor teste si a ajuns de mai multe ori la Institutul de Medicina legala. La aproximativ 4 luni de la tragedie, rudele si prietenii au grija ca de ochii din cap de locul de veci al tinerei. Mormantul fetei din satul natal este vizitat mereu de cei dragi, dar si de necunoscuti. Pe 12 decembrie anul trecut, Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani, o tanara originara din satul Listeava (judetul Dolj), isi pierdea viata pe peronul statiei de metrou Dristor.

Aceasta a fost impinsa in fata garniturii de tren de Magdalena Serban, o femeie originara din Craiova, arestata ulterior.

Drama care a socat intreaga tara a lovit in plin si in localitatea natala a Alinei, o fata greu incercata de viata, care abia isi facuse si ea un rost in Capitala, unde avea un iubit cu care intentiona sa se casatoreasca. Alina Ciucu a fost impinsa in fata metroului in seara zilei de 12 decembrie. La cateva luni de la inmormantarea Alinei, mormantul fetei din cimitirul din Listeava este foarte bine ingrijit de familia ei adoptiva, fiind insa vizitat si de necunoscuti impresionati de tragedie. “Vin zilnic rudele, prietenii, fosti colegi de scoala, dar si oameni care n-au cunoscut-o personal pe Alina, dar care au fost miscati de drama ei. Aprind o lumanare, se reculeg putin si pleaca la treaba lor”, ne-au declarat localnicii din satul natal al Alinei Ciucu.

Cat cheltuie statul roman pentru tratamentul, mancarea Magdalenei Serban

Ulterior, Magdalena Serban a fost prinsa de oamenii legii, iar acum se afla internata la Spitalul-Penitenciar Jilava, ea fiind trimisa in judecata pentru omor. Purtatorul de cuvant al Spitalului-Penitenciar Jilava, Denisa Ene, a dezvaluit ca, pentru fiecare persoana internata, statul plateste aproximativ 700 de lei pe luna. In aceasta suma sunt incluse mancarea, tratamentul, utilitatile si investigatiile medicale.

„Pentru intretinerea unui pacient, nu doar a Magdalenei Serban, se cheltuie 695 de lei lunar, pentru hrana, utilitati, investigatii medicale, materiale sanitare si medicamente”, a declarat Denisa Ene, pentru Bugetul.ro. Aceeasi doamna Ene a declarat ca Magdalena Serban este, in prezent, singura in camera, ca raspunde tratamentului si ca are o relatie buna cu medicul curant.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img