sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Ce se întâmplă cu Brigitte și Florin Pastramă, în urma perchezițiilor! Decizia oamenilor legii

Distribuie:

Publicat:

Zi cu emoții pentru Brigitte și Florin Pastramă! La locuința celor doi au avut loc percheziții.

La locuința lui Florin și Brigittei Pastramă a avut loc percheziție domiciliară, joi, 22 iulie. Cei doi soți sunt suspecți că ar vinde măști de protecție contrafăcute, imprimate cu mărcile unor producători de lux, fără să aibă autorizație. Ei au fost aduși la sediul Poliției Sectorului 2, unde oamenii legii au luat deja prima decizie în ceea ce îi privește.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate

cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată într-o informare transmisă de oamenii legii.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img