vineri, 26 aprilie, 2024

Ce se întâmplă cu George Buhnici după ce nu s-a prezentat la audierea de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Ce șanse are vloggerul să scape de amendă

Distribuie:

Publicat:

George Buhnici nu s-a prezentat la audierea de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu avocatul Adrian Cuculis, pentru a aflat ce riscă George Buhnici.

Celebrul vlogger a intrat în vizorul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării după afirmațiile controversate făcute pe litoral.

Vedeta nu s-a prezentat însă la prima audiere de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, avocata acestuia cerând un nou termen.

Avocata lui George Buhnici a solicitat un nou termen pentru a-și pregăti apărarea, precizând inclusiv că George Buhnici a „suferit consecințe grave” în urma afirmațiilor făcute pe litoral.

Ce se întâmplă cu George Buhnici după ce nu s-a prezentat la audierea de la CNCD

Avocatul Adrian Cuculis a explicat, pentru WOWbiz.ro, ce îl așteaptă pe George Buhnici după ce a ratat audierea de la CNCD. Avocatul este de părere că mișcarea făcută de vedete este în defavoarea lui, iar CNCD ar putea decide amendarea lui Buhnici după scandalul privind celulita și vergeturile.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img