joi, 18 aprilie, 2024

Ce se întâmplă dacă pui coji de ceapă în ghiveci. Trucul care te ajută să ai cele mai frumoase flori

Distribuie:

Publicat:

Orice femeie își dorește să aibă cele mai frumoase flori. Există multe trucuri utile pentru grădinărit, dar știai ce se întâmplă dacă pui coji de ceapă în ghiveci? Rezultatul te va surprinde și te vei bucura de un balcon sau de o grădină demnă de invidiat.

Vrei să te bucuri de cele mai frumoase flori, dar nu știi cum? Ei bine, noi venim cu soluția și îți prezentăm un truc pe care orice grădinar priceput îl știe. Iată ce se întâmplă dacă pui coji de ceapă în ghiveciul cu flori. Rezultatul te va surprinde.

De ce e bine să pui coji de ceapă în ghiveciul florilor

Când vine vorba de grădinărit, există foarte multe trucuri utile, mai ales dacă vrei să te bucuri de cele mai frumoase flori. Ceapa face minuni când vine vorba de mâncare, dar iată că poate fi folosită și în alte scopuri.

Cu toții știm că după ce folosim ceapa pentru mâncare aruncăm cojile, dar de acum le poți păstra pentru grădinărit. Tu știai până acum ce poți face cu ele și cum ajută ele florile, de fapt?

Deși probabil că nu te așteptai la asta, dacă vei pune cojile de ceapă în ghiveciul florilor vei scăpa de omizi, afidele, acarieni, purici și alte insecte dăunătoare în doar câteva zile, asta datorită conținutului de acaricid. Ei bine, acest truc te va auta să ai cele mai frumoase plante pentru că gândacii nu se vor mai apropia de ele, potrivit playtech.ro

Alte trucuri eficiente pentru grădinărit

Există multe trucuri pentru grădinărit, dar nu toată lumea a auzit de ele. Dacă îți dorești ca florile tale să înflorească mai repede, pune apă caldă și substanțe hrănitoare pentru plante, lasă-le la lumină, iar acestea își vor deschide bobocii mai repede.

Cu atât mai mult, în cazul în care vrei să oprești căderea plantelor, lasă florile la afară, iar data viitoare când te decizi să cumperi flori, trebuie să le alegi pe cele mai colorate și pline de vitalitate.

Dacă pui coji de ouă sfărâmate pe solul unde cresc plantele alături de puțin zaț de cafea te vei bucura de flori frumase, pentru că acest truc le oferă un îngrășământ natural.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img