joi, 18 aprilie, 2024

Ce se întâmplă în camera în care a stat tatăl Ralucăi Podea, după înmormântarea lui? Este uimitor ce au surprins camerele de supraveghere din locuință

Distribuie:

Publicat:

Din nefericire, tatăl Ralucăi Podea s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni, iar după înmormântarea acestuia, ceva ciudat se întâmplă în camera lui.

Raluca Podea a făcut o serie de declarații cutremurătoare, la scurt timp după ce și-a îngropat tatăl, care s-a stins din viață din cauza unor grave probleme de sănătate, cu care s-a confruntat mai bine de trei ani.

Așadar, după înmormântare, blondina spune chiar că a primit mai multe semne de dincolo și crede că tatăl său o vizitează și după ce a trecut în neființă.

Mai mult decât atât, Raluca Podea a venit cu dovezi clare, explicând că totul a fost surprins de camerele de supraveghere din casa în care părintele ei a locuit înainte să moară.

„Am filmat o parte în care se vede energie, se vede un abur care vine și pleacă”

Raluca Podea a explicat că înainte ca tatăl ei să moară, ea a montat o cameră de supraveghere în camera în care acesta stătea, iar după ce l-a înmormântat, blondinei i-a atras atenția un lucru ce a cutremurat-o.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img