sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce se întamplă cu dosarul soției lui Gheorghe Dincă

Distribuie:

Publicat:

Noi detalii din ancheta în cazul Caracal. În luna septembrie, fostul şef al DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat că Elena, soţia lui Gheorghe Dincă, este cercetată pentru complicitate la omor. Dosarul însă, e acum la un pas de clasare!

Încă de la începutul anchetei au existat suspiciuni conform cărora soţia lui Gheorghe Dincă, Elena, ar fi fost complice. Pentru că Elena Dincă a declarat că s-a întors din Italia înainte de Paşte, când a făcut şi curăţenie generală la casa groazei, multe voci au spus că femeia ar fi distrus mai multe probe din casa groazei ori chiar că se afla la domiciliu când Luiza Melencu a fost răpită, în luna mai.

Apoi, au apărut zvonurile conform cărora familia lui Gheorghe Dincă ar fi fost implicată într-o reţea de trafic de persoane. Ţinând seama de aceste lucruri, în luna septembrie, fostul şef al DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat că Elena Dincă este cercetată pentru complicitate la omor. Totul după ce familia Luizei Melencu a depus o plângere.

Dosarul Elenei Dincă, la un pas de clasare

Surse din anchetă citate de România TV spun că dosarul soţiei lui Gheorghe Dincă este la un pas de clasare. Femeia ar putea scăpa de plângerea penală pentru că procurorii nu ar fi găsit piste care să o lege de dispariţia Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

Soţia lui Gheorghe Dincă s-a contrazis în declaraţii

Vă reamintim că, la primele audieri, Elena Dincă a declarat că soţul ei nu a fost niciodată violent şi s-a arătat şocată de faptul că a mărturisit cele două presupuse crime. Ulterior însă, femeia a recunoscut că Gheorghe Dincă a lovit-o de câteva ori şi că a închis-o în afara casei, pe fondul unui conflict.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img