vineri, 29 martie, 2024

Ce spun astrele pentru ziua de joi,11 august

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Iti pregatesti calea pentru realizarea unei dorinte pe care o nutresti de mult timp. Mai este de lucru, dar bazele sunt bine stabilite.

Taur
Esti mofturos si iritabil, azi. Actiunile altora te nemultumesc. Nu te feri sa iti exprimi gandurile, dar nici nu incerca sa faci pe politistul.

Gemeni
Se iveste oportunitatea unei aventuri. Iti pui multe intrebari legate de viitorul tau si despre validitatea motivatiei pe care o ai.

Rac
Micile incidente de la locul de munca te fac sa lasi prudenta la o parte si sa spui raspicat ce te deranjeaza. Pregateste-te de un conflict.

Leu
Ti-ai promis cu ceva vreme in urma ca vei deveni un om nou. Acum a venit momentul sa iti verifici actiunile. Ai reusit sau nu ce ti-ai propus?

Fecioara
Daca esti nemultumit de anumite aspecte ale vietii de cuplu, astazi este ziua potrivita sa le faci cunoscute. Poti discuta calm si constructiv.

Balanta
O zi in care conflictele din famile sau de la munca nu te ating. Atingi o stare de calm si incredere in sine care nu poate fi perturbata.

Scorpion
O persoana straina isi baga nasul in viata ta intr-un mod ce ti se pare prea insistent. Ar putea fi, insa, o intalnire memorabila.

Sagetator
Increderea in sine este la cote mari. Nu vei ezita sa iesi in fata si sa iti susti punctele de vedere. Energia ta ii stimuleaza pe cei din jur.

Capricorn
Se prefigureaza un eveniment care va schimba iremediabil relatiile cu anumite persoane. Posibil o demisie sau o cearta cu famila.

Varsator
Decizi sa nu mai actionezi pentru altii, ci sa te gandesti mai intai la tine. Viitorul pe termen mediu depinde de ce vei face azi.

Pesti
Evenimentele din ultima vreme te-au adus cu picioarele pe pamant. Esti in curs de reevaluare. Renunti la unele obiceiuri, pui accent pe altele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img