joi, 25 aprilie, 2024

Ce spune Bianca Drăgușanu despre o împăcare cu Gabi Bădălău

Distribuie:

Publicat:

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio după un an și jumătate de relație. Ei bine, deși au anunțat acest lucru în fața tuturor, iată ce spune vedeta despre o împăcare între ei. Mai este sau nu posibil acest lucru!?

Bianca Drăgușanu a venit în cadrul unei emisiuni TV, unde a spus lucrurilor pe nume! Într-adevăr, vedeta a confirmat despărțirea de Gabi Bădălău, însă a făcut și o serie de precizări la care nimeni nu se aștepta.

Mai există cale de împăcare între Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu?!

Când vine vorba de viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu, știm cu toții că are un trecut tumultuos. Ei bine, de un an și jumătate lucrurile s-au așezat pentru vedetă, astfel că a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Gabi Bădălău, însă care a luat sfârșit, așa cum amândoi au declarat.

Anunțul a fost făcut chiar de către afacerist, însă în cadrul emisiunii, Bianca Drăgușanu a explicat că acest lucru a fost făcut de fostul ei iubit într-un moment tensionat, dorindu-și, de fapt. să iasă în evidență, fiindcă ea nu îi mai răspundea la mesaje și apeluri.

"El nu stie ce vrea, eu stiu. El acum e asa și in 24 de ore e invers. El acum regreta despartirea. Noi am mai avut carente. (…) Sunt sigură ca a facut acest anunt intr-un moment tensionat, Noi nu vorbeam atunci, iar el a decis ca asa imi atrage atentia. Nu mi-a picat bine și el stie asta. (….)", a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emsiuni TV.

Bianca Drăgușanu nu spune "NU" unei împăcări cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a declarat tot în cadrul unei emsiuni TV și faptul că decizia de a pune stop relației a afectat-o, însă nu a putut trece cu vederea peste seara în care l-a prins pe Gabi Bădălău la o petrecere, chiar în apartamentul lor, unde se aflau mai multe fete de moravuri ușoare.

Deși acum au ales să meargă pe drumuri diferite, întrebată despre o împăcare cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a fost destul de reținută, dar totodată a dat de înțeles că nu vrea să răspundă nici negativ și nici afirmativ fiindcă nu se știe ce le rezervă viața.

"Eu fiind într-o relatie de atata timp am avut de suferit. Mi-am dorit atat de mult ca relatia cu el sa fie privata, sa nu spun nimic despre ea (…) Eu imi asum orice. Eu nu spun nimic, nici ca nu ne mai impacam, nici ca o facem, pentru ca viata este imprevizibila.", a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Mai mult decât atât, pe lângă faptul că a dat de înțeles că ar putea exista o împăcare între ei, Bianca Drăgușanu a afirmat și că au reluat comunicarea, dovadă fiind și faptul că Gabi Bădălău a sunat-o în timpul emisiunii TV.

"Nu știu ce o să fie în viața, chiar nu stiu. Nu vreau sa ma pronunt. (….) Am reluat comunicarea oricum. (…). Uite, mă sună. Vrei să-l auzi?!", a continuat vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img