joi, 25 aprilie, 2024

Ce spune cu adevarat semnul tau zodiacal din horoscopul chinezesc

Distribuie:

Publicat:

Aparitia horoscopului chinezesc isi are radacinile in folcorul chinezilor, care cred ca Buddha a convocat tote animalele de pe pamant inainte sa paraseasca aceasta lume, dar numai 12 dintre ele au venit. Pentru a le rasplati, Buddha a hotarat ca fiecare an din calendar sa poarte numele uneia dintre ele, in ordinea in care au sosit. Iata ce spune cu adevarat semnul tau zodiacal din horoscopul chinezesc.

Sobolan
Poate fi atat de deschis si de cinstit incat sa se afle de multe ori in dezavantaj. Este de obicei fericit, sociabil si stralucitor si ii plac petrecerile si reuniunile. Seful Sobolan poate arata o mare intelegere pentru necazurile subordonatilor sau pentru felul in care acestia isi practica meseria.

Bou
Semnul Boului reprezinta belsug prin munca si curaj. Persoana linistita, sociabila si de incredere. Mascheaza o minte rationala si hotarata. Nativii din aceasta zodie pot fi naivi in privinta sentimentelor. Stiu sa dea ordine, dar si sa le indeplineasca.

Tigru
Tigrul reprezinta putere, pasiune si curaj. Inspira respect si teama celor din jurul sau. In tinerete incearca sa duca o viata boema. Un Tigru, indiferent de situatia in care se va afla, cat de jos va fi, nu se va da niciodata batut. Este un tip sensibil, simpatic si cald.

Iepure
Iepurele reprezinta bunavointa, bunele maniere, vorba sfatoasa, bunatatea si sensibilitata la frumos. Desi cu cei pe care ii iubeste este afectuos si devotat, in acelasi timp cu ceilalti este superficial si nemilos. Este un bun negociator si foloseste foarte rar cuvintele aspre.

Dragon
Este puternic si nu va inceta niciodata sa captiveze si sa uimeasca. Este un adevarat depozit de energie. Dragonul nu este un tip afectiv, emotiv sau foarte romantic si considera ca dragostea si flatarea sunt drepturi ce i se cuvin.

Sarpe
Este un viclean om de afaceri, artist in politica, intelept, ganditor, teolog. Ii plac cartile bune, muzica, mancarea si teatrul de buna calitate. Isi ascunde bine secretele mai ales ca multe dintre ele sunt de-a dreptul ingrozitoare.

Cal
Persoana placuta, indemanatica, isteata si populara. Poate fi observat datorita mersului sau iute si gratios, reflexelor sale rapide si felului ager de a vorbi. Instabilitatea lui reiese din numarul mare de stari sufletesti schimbatoare.

Oaie
Cel mai feminin semn din tot zodiacul chinezesc. Mai este numit si Bunul Samaritean. Modul sau de a fi indirect, secretos, poate sa enerveze pe cele mai multe semne lunare in mod direct. Nu o sa rupa niciodata legaturile de familie.

Maimuta
Este semnul creativitatii, al inventivitatii, al actionarului. Este un escroc capabil sa pacaleasca pe oricine. Stie sa isi ascunda sentimentele si sa isi pregateasca miscarile inselatoare. Maimuta este inteligenta, norocoasa, dar si neobosita.

Cocos
Este ordonat, destept, curat, clar, decis, onest, vioi si direct. Are o personalitate foarte impunatoare si i se potriveste orice cariera. Pare atat de puternic si din cauza ca este foarte pozitiv in certitudinele sale, pe care tinde sa le ascunda in mintea sa de privirile celorlalti.

Caine
Este cel mai iubit semn din zodiacul chinezesc. Este foarte fidel si are o pasiune pentru justitie si fair-play. Cainele este pesimist chiar si atunci cand este pus intr-o situatie stralucitoare. Oamenii au incredere in el si il respecta pentru ca are simtul datoriei.

Mistret
Curtenitor, elegant, brav, ferm, se va dedica in totalitate scopului ales si va puteti baza pe el pentru ca este foarte sincer. Este rabdator si nu este deloc certaret. Va fi atras de slujbele sociale si caritabile pentru ca este un tip generos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img