joi, 18 aprilie, 2024

Ce spune Liviu Dragnea despre abuzurile procurorilor

Distribuie:

Publicat:

Liviu Dranea a comentat cele mai recente dezvaluiri in scandalul din Justitie si a vorbit despre imixtiunea procurorilor in activitatea politica.

”Daca sunt adevarate, sunt elemente penale serioase. Pe doamna Iorga aseara am vazut-o prima data, nu am cunoscut-o, se pare ca are o oarecare credibilitate. S-a vorbit si despre amenintari din partea unei doamne de la Inspectia Judiciara, care a pronuntat un cuvant: nu te pune cu sistemul. Incep sa apara lucruri legate de acest sistem, acest stat paralel, aceasta mafie. Solicitarea sa se grabeasca in dosarul unui om politic, asta este o imixtiune nelegala. Lumea se intreaba, sunt sigurele cazuri? Am o banuiala despre cine e vorba, cred ca era vorba de nominalizarea de dupa motiunea impotriva lui Sorin Grindeanu. Mi s-a parut foarte grav si motivul pentru care nu trebuia sa ajunga premier acela. Ne-a aratat o atitudine fata de o doamna respectabila, presedinta UNJR, o doamna foarte echilibrata” a spus Liviu Dragnea.

Intrebat daca Dana Girbovan a fost vreodata o solutie pentru ministerul Justitiei, presedintele PSD a confirmat ca au existat discutii in acest sens.

”Va pot spune insa ca dupa ce si-a dat demisia domnul Iordache, am avut o solutie cu domnul Grindeanu, l-am rugat sa caute solutii, mi-a zis ca a avut o discutie cu doamna Girbovan, care a declinat propunerea, nedorind sa iasa din magistratura”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img