joi, 18 aprilie, 2024

Ce spune MARICA despre NECONVOCARE la Echipa Nationala

Distribuie:

Publicat:

Anghel Iordanescu nu i-a convocat pe Ciprian Marica si Cristi Tanase pentru meciurile cu Ungaria si Grecia din preliminariile Euro 2016.

Ciprian Marica a comentat pe pagina sa de Facebook decizia lui Anghel Iordanescu si este deranjat ca nu a fost informat personal.

“Dragi prieteni. Asa cum stiti deja, nu am fost convocat pentru meciurile cu Ungaria si Grecia. Va multumesc mult pentru mesaje, dar va rog sa nu faceti discutii inutile pe tema asta intr-o perioada in care echipa nationala are nevoie de liniste, de sustinere.

O singura observatie am, mi-as fi dorit sa aflu de aceasta decizie de la un membru al staff-ului tehnic, nu din presa. Poate e o perioada aglomerata, dar cred ca ar fi fost un gest normal, nu neaparat o forma de respect.

Le tin pumnii strinsi baietilor in aceste doua jocuri vitale pentru fotbalul romanesc! O sa fiu unul dintre voi, o sa fiu un fan infocat, si o sa strig din fata televizorului pana o sa ma auziti pe gazon : Hai romanii mei! HAI ROMANIA!!!”, a scris Ciprian Marica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img