marți, 16 aprilie, 2024

Ce spune Mihai Tudose despre proteste: “Eu nu am vazut…”

Distribuie:

Publicat:

Premierul Romaniei, Mihai Tudose, a spus ca ceea ce a inteteles el in urma protestelor este ca Executivul trebuie sa-si vada mai departe de treaba in ceea ce priveste masurile adoptate, insa ca ministrul de Finante, Ionut Misa, ar trebui sa le explice mai bine.

"Ce am inteles eu din ce am vazut in strada (…) este ca trebuie sa continuam. Am avut o discutie cu dl ministru de Finante sa explice mai bine, mai des ce se intampla — ca nu scade leafa nimanui din sectorul privat, cu atat mai putin la stat, cu cateva exceptii — cei care au avut, acum cand stam de vorba si lucrau la stat, niste salarii extraordinar de mari. Asta a fost Legea salarizarii. Hai sa facem un pic de justitie sociala, ca nu se poate cineva sa fie angajat la stat si sa aiba salariul de trei ori cat al presedintelui", a afirmat Tudose.

"Am avut ieri 45.000 de oameni in strada? Legile Justitiei sunt in Parlament, deci nu raspund eu ca si Guvern, iar in ceea ce priveste modificarile din Codul fiscal isi urmeaza cursul, sunt in Parlament. (…) M-am uitat si eu la televizor aseara, da? Banuiesc ca ne-am uitat la acelasi televizor. Eu nu am vazut vreo palma din aia mare cu fiscalitatea", a mai adaugat premierul. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img