sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce spune NICOLETA LUCIU despre problemele in casnicie

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta Luciu a hotarat de ceva vreme sa renunte la lumea mondena pentru a se dedica familiei. Vedeta a decis ca este mai bine sa aiba grija de copiii si sotul ei si s-au mutat cu totii la Miercurea Ciuc, acolo de unde provine sotul brunetei.

Bruneta a vorbit despre problemele care apar intr-o casnicie si cum pot fi evitate acestea ca totul sa decurga bine intr-un cuplu.

“E foarte, foarte important ca lucrurile sa decurga frumos si normal intr-un cuplu. Fetele bune au gura mai mica (rade) si credeti-ma ca o sa fie bine. Niciodata sa nu va certati cu sotii. Dati-le dreptate cand au draci si gata. Tu asa faci? La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitata pentru ca stand de dimineata pana seara cu copiii am super energie si cateodata ma mai si enervez si primul care-mi iese in cale de multe ori e el. (…) In primul rand am debutat ca model cand aveam 15 ani, dupa care am evoluat, am facut vreo 15 ani si acest hobby al meu pentru ca am imbinat utilul cu placutul. (…) Cand am debutat noi se castigau foarte multi bani. Acum nu mai stiu preturile, dar stiu ca la vremea respectiva generatia de aur facea foarte multi bani la vremea respectiva. Si asta pentru ca erau foarte multe job-uri si… putine modele. Iar Nicoleta Luciu a profitat de acest lucru, mai ales ca a ajutat-o inaltimea si fizicul. (…) Craiasa Zapezii, am incheiat practic si prezentarea, dar sa stii ca am avut emotii. Nu stiu de ce. In mod normal n-ar fi trebuit sa am, dar uite ca am avut. (…) Nu m-am plans niciodata pentru ca imi place ceea ce am facut, n-am regretat niciun moment al vietii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adica am incercat toate meseriile care puteau fi incercate in showbiz, le-am facut cu placere, cu drag.”, a declarat Nicoleta Luciu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img