News Flash:

Ce spune Ponta de plangerea facuta BASESCU

27 Ianuarie 2015
1841 Vizualizari | 1 Comentarii
"Mi se pare cel putin sordid sa discutam acum despre locuinta lui Traian Basescu. Oamenilor li s-au luat pensiile si salariile, iar noi acum ne facem griji despre unde va locui Traian Basescu din banii statului? Putina modestie nu i-ar strica, pentru ca nici cetateni din Romania care au muncit mai mult ca domnul Basescu nu beneficiaza de asa ceva", a postat premierul pe contul sau de Facebook.

Fostul presedinte Traian Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa prealabila in care avertizeaza ca se va adresa instantelor judecatoresti daca nu i se acorda in folosinta gratuita o locuinta de protocol, cu destinatia de resedinta si un cabinet de lucru, drepturi care i se cuvin in calitate de fost sef al statului.

'Subsemnatul Basescu Traian, in calitate de fost sef al statului roman, in temeiul art. 1 alin. 1, art. 2 lit. g, h, i, m si n, respectiv art. 7 si art. 8 din Legea nr. 554/ 2004 privind contenciosul administrativ, formulez prezenta Plangere Administrativa Prealabila impotriva refuzului autoritatilor de atribuire a folosintei gratuite a unei locuinte de protocol, cu destinatia de resedinta si a unui cabinet de lucru, drepturi care mi se cuvin in calitate de fost presedinte al Romaniei', se arata in plangerea lui Traian Basescu.

AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035618 (s)