vineri, 19 aprilie, 2024

Ce spune premierul Sorin Grindeanu despre Ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Distribuie:

Publicat:

Sorin Grindeanu a fost invitat in aceasta seara la Antena 3, in emisiunea lui Mihai Gadea, unde a vorbit despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

“Nu il evaluez doar pe Tudorel Toader. Fiecare membru este supus acestei evaluari. Imi doresc ca performanta sa fie maxima. Sigur ca au fost semne de intrebare legate de ritmul de lucru de la Ministerul Justitiei, din aceasta cauza am avut si ultima discutie cu domnul Tudorel Toader. Am incredere ca tot ceea ce si-a propus va duce la bun sfarsit, si va face asta intr-un anumit ritm, si nu se va lungi prea mult cu asta. Fie ca vorbim de domnul Tudorel Toader sau de alti membri ai guvernului, aceste evaluari nu sunt facute o data la 3 luni, acestea sunt facute lunar, si trebuiesc facute.”

“Dupa sedinta de guvern de saptamana trecuta am avut o discutie mai lunga cu ministrul Tudorel Toader, incercand sa stabilim un calendar. Pe de o parte, s-a terminat dezbaterea publica pe proiectul de lege privind traspunerea directivelor europene in legislatia nationala. In sedinta de guvern viitoare se va discuta aplecat pe legile justitiei si cred ca in doua saptamani vor fi gata. Legea raspunderii magistratilor face parte din acest pachet de legi pe justitie”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img