miercuri, 24 aprilie, 2024

Ce super cadou a mai primit Cristina Rus de la sotul milionar! Costa 80.000 de euro!

Distribuie:

Publicat:

Cristina Rus (37 de ani), solista care in urma cu 18 ani facea furori in trupa Blondy, alaturi de Andreea Banica, s-a retras din lumina reflectoarelor, dar n-a renuntat la cochetarie. Sotul ei, Dragos Bilteanu, a carui avere a fost estimata in 2014, la 90 de milioane de euro, o rasfata ca pe o printesa.

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Cantareata Cristina Rus (37 ani) duce o viata de huzur de cand s-a casatorit cu miliardarul Dragos Bilteanu (40 ani) in anul 2009. S-a axat mai mult pe viata personala si a lasat pe loc secund cariera artistica, pentru a se dedica cresterii celor doi copii, Dragos ( 9 ani) si Cristina Maria (5 ani).

Cantareata este adorata de sotul ei, care o tine in puf, iar acest lucru se observa cu usurinta. Ea a fost surprinsa, zilele trecute, de fotoreporterii Click! la volanul noii sale achizitii, un superb Mercedes in valoare de 80.000 €. In jurul pranzului, ea a luat masa impreuna cu o prietena la un restaurant din zona de nord a Capitalei.

In ciuda faptului ca afara inca nu este foarte cald, si-a pus pantofi decupati la spate, in valoare de 700 €, marca Valentino, la care a asortat o geanta, marca Chanel, in valoare de 3.000 €. Cantareata a trecut cu bine peste necazul de acum patru ani si jumatate, cand sotul ei, care era directorul general al SIF Banat-Crisana, a fost acuzat de evaziune fiscala de 13 milioane €. Afaceristul a mai fost acuzat ca a manipulat piata de capital si ca a delapidat societati de investitii financiare. In acea perioada, averea lui Dragos Bilteanu a fost evaluata la 90 de milioane de euro. In decembrie 2014, Dragos a fost trimis dupa gratii pentru sase luni, iar in aprilie 2015 a reusit sa obtina eliberarea, dar a trecut in arest la domiciliu.

Cristina Rus prefera, dupa scandalul legat de sotul ei, sa nu dea interviuri, asa cum facea la inceputul casniciei lor, cand erau pe toate copertele revistelor. Conform apropiatilor, Cristina si Dragos se inteleg foarte bine si se consulta in toate deciziile, semn ca solista a avut noroc in casnicie de un sot bogat, dar si intelegator. Ei au fost surprinsi adesea de fotoreporterii Click!  in ipostaze romantice, semn ca dragostea lor nu s-a estompat odata cu trecerea anilor. Nu este exclus sa mai revina in muzica, marea ei dragoste, dupa ce copiii lor vor mai creste, asa cum a procedat si Sanda Ladosi, care luase o pauza de opt ani pentru a sta acasa, cu cei doi copii ai ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img