vineri, 29 martie, 2024

Ce trebuie sa stii daca bei apa cu lamaie ca sa slabesti?

Distribuie:

Publicat:

Este o modalitate cunoscuta de ati incepe ziua, dar este posibil sa fi mers un pic prea departe cu apa calda cu lamaie?

Iata cateva lucruri pozitive pe care le stim:lamaia stoarsa ofera o doza de antioxidanti in lupta cu cancerul si este o sursa de vitamin C cu rol in stimularea energiei.In plus daca inlocuim sucurile bogate in zahar  si ceaiurile imbuteliata cu cu apa plata cu lamaie este o modalitate grozava de a diminua caloriile.

Dar nu vei slabi niciodata doar daca bei apa cu lamaie,pentru ca nu-I asa viata nu este dreapta. Si nu este nicio dovada ca reuseste sa pacaleasca sistemul digestiv-nu conteaza cat de mult afirma vedetele opusul.

Sunt cativa factori pe care trebuie sa ii stii daca decizi sa introduci apa cu lamaie in procesul tau de scadere in greutate.

Fii atent la efectele secundare inainte de a bea al patrulea pahar pe zi.

Arsuri

Prea multa apa cu lamaie iti poate lasa senzatia de arsura a pieptului,afirma nutrionistul newyorkez Jackie Ballou,”Lamaia este unul dintrece cele mai acide fructe,daca ai probleme cu arsurile, asta va declansa un episode urat”spune Ballou.

Deterioararea Smaltului

Fanii lamaiei trebuie sa fie atenti la dintii acestora, acidul din lamaie poate inlatura stratul protector de smalt de pe dinti, ceea ce poate duce la carii si la sensibilitati ale gingiei si dintilor(incearca sa folosesti paie sau sa bei totul dintr-o inghititura,pentru a evita intanlirea dintilor cu acidul ).

“Tu nu vrei sa bei apa cu lamaie toata ziua  ca si cum ar fi un inlocuitor pentru apa obisnuita” spune Ballou.Pentru majoritatea oamenilor o cana sau doua pe zi sunt suficiente.

Plictiseala

Nu trebuie sa te limitezi doar la gustul de lamaie cand intanlim in jurul nostru atatea arome

In timp ce tu trebuie sa renunti la obisnuita de a bea atata apa cu lamaie, sa stii ca te asteapta o serie de baturi detoxifiante ce te vor ajuta sa slabesti fara sa iti deterioreze dintii sau stomacul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img