vineri, 29 martie, 2024

Ce trebuie sa stii despre oferta Publicwin la pariuri sportive

Distribuie:

Publicat:

Mai mult o cenusareasa decat o regina, Publicwin este una dintre casele de pariuri online peste care tinzi sa treci, mai ales daca ai evaluat mai intai site-uri precum 888Sport, Betano sau Superbet, mai stralucitoare si impresionante. Similar cenusaresei si Publicwin are insa cateva atuuri in maneca care pot fi de folos unui anumit segment de pariori.

Cote bune la selectiile din sport

La capitolul numar de sporturi, oferta Publicwin  nici macar nu are intentia de a impresiona, lista scurta, care include in prezent 9 sporturi, acoperind rezonabil cele mai populare gusturi in materie de pariuri. Poti paria pe partide din fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata, volei si handbal, dar si la evenimente din snooker, fotbal in sala si floorball.

Cotele sunt bune, ai acces la cele mai importante evenimente ale momentului si la o oferta destul de diversificata de pariuri pentru a-ti putea pune in aplicare strategiile personale:1×2, sansa dubla, primul gol, handicapuri europene si asiatice, marja victoriei, cornere, cartonase etc.

In timp ce Publicwin nu este un site pentru toata lumea si va oferi prea putin pentru cei care doresc sa exploateze avantajele sporturilor de nisa, pentru pariorul atras de sporturile populare ca sursa de castig, pune la dispozitie o oferta foarte interesanta.

Fara taxa la depunere

Betano se numara printre operatorii care nu retin de la utilizator taxa de 2% , impusa de lege pentru agentiile de pariuri online la fiecare incasare. Castigi deci, fata de conturile pe care le ai la operatorii care nu sunt adeptii acestei strategii, chiar si fara sa joci, de fiecare data cand depui.

Cote marite cu 25%

In fiecare zi echipa Publicwin alege cateva evenimente pentru care acorda cote marite cu 25%. Este o modalitate prin care operatorul reuseste sa ofere sanse mai bune de castig pentru selectiile avute in vedere si o oportunitate exploatata eficient de pariorii care stiu sa profite de cotele cele mai bune de pe piata pentru partidele de interes.

Bonus de inregistrare de 2000 RON, cu rulaj 1x

Desi lista de promotii si bonusuri active este destul de limitata, Publicwin primeste o bila alba pentru bonusul de inregistrare, care aduce ca optiune una dintre cele mai mari sume de pe piata. Poti primi astfel pana la 2000 RON, cu dublarea mizei depuse in cont, dupa inregistrare. Mai mult, operatorul impune rulajul sumei o singura data, in conditiile in care cele mai multe oferte de acest tip solicita rulaj 3x, 6x sau chiar mai mult.

Tracking live 2D

Cum este probabil de asteptat, PublicWin nu include momentan, pe site, functia de streaming live video, deci nu vei putea urmari propriu-zis transmisia partidelor la care joci. Pune insa la dispozitie tracking 2D si streaming audio care iti permit sa urmaresti miscarile din timpul jocului si sa asculti comentariile sportive. Este cea mai completa varianta pe care o poti folosi pentru a urmari o partida, pana la transmisia video, si mai mult decat pun la dispozitie numerosi dintre operatorii mai bine cotati.

Poti plati offline prin Smith&Smith

Desi nu are propriile sale agentii fizice, PublicWin pune la dispozitie posibilitatea de a plati biletele si de a incasa castigurile in numerar, prin parteneriatul incheiat cu Smith&Smith , prima companie de transfer de bani, infiintata in Romania in anul 1999.

Reteaua Smith&Smith include peste 90 de agentii proprii, plus puncte deschise in agentiile BCR si Victoria Bank, deci ofera o acoperire foarte buna si acces facil celor care nu doresc sa faca transferuri online sau sa-si deschida cont bancar. Beneficiaza de acest aspect in special pariorii de varsta a treia, mai reticenti la folosirea cardului.

Adeptii optiunilor moderne de plata pot opta pentru cardul bancar, Skrill sau Neteller, Paysafecard si TopPay, astfel incat toate categoriile de pariori sunt acoperite din acest punct de vedere.

Este Publicwin un site pe care sa iti investesti banii, timpul si informatiile pe pariuri sportive? Depinde. Depinde de sporturile care te intereseaza, de strategiile tale de joc si de cat de mult conteaza sa poti urmari in paginile sale transmisiunile live ori sa poti paria pe sporturi precum sumo sau lacrosse.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img