vineri, 29 martie, 2024

Ce va face prefectul de Vaslui in privinta referendumului de la PUNGESTI

Distribuie:

Publicat:

Prefectul judetului Vaslui, Andrei Puica, spune ca va consulta Guvernul si AEP pe tema organizarii referendumului privind demiterea primarului comunei Pungesti, dupa ce instanta l-a obligat, printr-o hotarare definitiva, sa emita un ordin in acest sens.scrie mediafax.ro

 Prefectul judetului Vaslui, Andrei Puica, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca este necesara consultarea Guvernului si a Autoritatii Electorale Permanente inainte de a pune in aplicare hotararea Curtii de Apel Brasov.

“Asteptam si noi comunicarea de la instanta, dupa care vom urma pasii legali. Voi informa Guvernul cu privire la hotararea data de Curtea de Apel Brasov si vom solicita si un punct de vedere de la Autoritatea Electorala Permanenta cu privire la acest subiect”, a spus Andrei Puica.

Prefectura Vaslui a fost obligata sa organizeze referendum pentru demiterea primarului din Pungesti dupa ce, in 2013, mai multi localnici au cerut acest lucru, depunand documente in acest sens, intrucat edilul a concesionat firmei Chevron terenul unde ar fi urmat sa inceapa explorarea gazelor de sist.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img