sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cea mai buna prietenea a fiicei sale este insarcinata si el ar putea fi tatal

Distribuie:

Publicat:

Un barbat trece prin clipe grele. Acesta a facut sex cu o prietena de a fiicei sale, in varsta de 18 ani, iar fata a ramas insarcinata.

 Barbatul de 45 de ani este divortat de opt ani dupa ce sotia lui l-a parasit. Fiica lui are 18 ani iar tatal si-a dedicat timpul ei, in loc sa urmareasca o noua relatie. Adolescenta avea o prietena de cativa ani care locuia cateva strazi mai jos de casa lor. Intr-o seara, cand fiica lui nu era acasa, fata aceea a sunat plangand la telefon. Tanara se certase cu parintii si iubitul ei si il ruga pe barbat sa o primeasca pana se intoarce si fiica lui. „A stat de mai multe ori in casa noastra in trecut, asa ca am fost de acord. Ne-am asezat la televizor si am deschis o sticla de vin. Brusc, ea a venit langa mine si si-a pus bratele in jurul gatului meu. Am incercat sa ma mut, dar ma sarutat si i-am raspuns. Mi-a placut ca o minunata femeie tanara ma voia si nu mai facutsem sex de multa vreme. M-am trezit in pat facand sex cu ea”, a marturisit barbatul.

A doua zi dimineata fata sa intors la prietenul ei. Barbatul a rugat-o sa tina secretul, pentru ca nu voia sa isi raneasca fiica.  „Am fost ingrijorat, dar o parte din mine mi-am spus mereu ca nu am facut nimic rau. De atunci am mai facut sex de patru ori. Eram prost, nu am folosit protectie”, se confeseaza barbatul.

Ultima data cand cei doi s-au intalnit,  adolescenta i-a spus ca este insarcinata. Tanara intentioneaza sa pastreze copilul si spune ca va sustine ca este copilul iubitului ei. In cazul in care copilul este al barbatului, acesta o va ajuta pe fata financiar si v-a dezvalui totul, incercand sa fie ca un tata pentru micut. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img