joi, 18 aprilie, 2024

Cea mai eficienta cura de slabire

Distribuie:

Publicat:

Nutritionistii americani sustin ca exista o cura de slabire care te poate ajuta sa scapi de 20 de kilograme si asta in doar trei luni, iar avantajul major este ca nu exista efectul yo-yo.    

Nu se mananca absolut nimic intre orele 18:30 si 7:30. Pe parcursul celor trei luni, ai voie sa bei doar apa plata si ceai verde, dar si o ceasca de cafea (fara zahar).

In fiecare dimineata (de preferat la ora 7:00), pe stomacul gol, bea un pahar de apa (200) calduta in care ai stors jumatate de lamaie. Dupa jumatate de ora, mananca un iaurt (150 de gr) si doua linguri de ovaz (luni, miercuri, vineri), iar in restul zilelor (marti, joi, sambata si duminica), alege sa consumi la prima masa a zilei un ardei rosu si o felie de branza sau un ou fiert si o rosie ori un castravete.

La ora 9:00 trebuie sa iei prima gustare a zilei. Nu sari aceasta masa. Opteaza pentru jumatate de grapefruit si jumatate de para ori jumatate de mar si jumatate de portocala ori doua prune.

Pentru pranz, care nu trebuie sa fie mai tarziu de ora 13:00, iar ideal pentru aceasta masa este ora 12:00, ai mai multe variante: poti alege o portie de 200 de grame de spanac si un peste facut pe gratar sau piept de pui fiert (150 de gr) cu legume la gratar (200 de gr). Pentru garnitura de legume, cea mai buna combinatie este ardei rosu, dovlecel, vanata. Mai poti opta pentru un piure de conopida (150 de gr) si carne de pui la cuptor (200 de gr).

A doua gustare a zilei trebuie luata la ora 15. Si presupune sa consumi 100 – 150 de grame de morcov crud.

De luni pana vineri, la cina, ai voie sa consumi doar salate. Acestea pot fi facute din: rosii, castraveti, ardei capia si salata verde. Si pot contine unul dintre urmatoarele ingrediente: branza, ou fiert, carne fiarta.

sursa: one.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img