vineri, 29 martie, 2024

Cea mai mare durere a zodiei Taur. Blestemul care o va urmari TOATA VIATA

Distribuie:

Publicat:

Nativele acestui semn zodiacal cauta in permanenta un partener care sa le ofere siguranta. Problema este ca ele isi dau seamna ca, indiferent langa cine s-ar afla, nu reusesc sa simta acel confort.

Taurii au un simt puternic al securitatii materiale si, de teama ca nu vor gasi persoana potrivita care sa le ofere asta, se zbat si depun toate eforturile posibile, pentru a si-o asigura pe cont propriu.

Reprezentanta acestui semn zodiacal este puternica, stabila, muncitoare, cu un dezvoltat simt al afacerilor si increzatoare in fortele proprii. Are toate atributele unei femei puternice si cauta totusi acea securitate la partenerul ei.

Ceea ce este normal. Numai ca, exista o singura problema: de fiecare data cand se entuziasmeaza ca l-a intalnit pe barbatul perfect, isi da seama ca siguranta ei este pusa in pericol. Ca el nu ii ofera ceea ce ea are nevoie, devine nesigura de propria-i persoana, lucru care nu ii place.

Pentru ca viata pe care si-a proiectat-o este o viata lipsita de griji, deci fara probleme. Totusi, ceva in launtrul lor declanseaza teama ca nu vor avea asigurate toate acestea. Si asta se intampla exact in momentul in care se pare, Taurul are de toate: iubit, bani, mult ravnita siguranta.

Aceasta este marea nemultumire pe care reprezentantele acestei zodii o vor purta cu ele toata viata. De aceea, barbatul de langa ele, pe langa faptul ca trebuie sa aiba putere financiara, trebuie sa aiba puterea de a face fata schimbarilor din sufletul nativei din Taur.

Pe langa tabieturile si rasfatul de care are nevoie in mod constant si care trebuie sa ii fie asigurate, Taurului ii place sa fie surprins. Nimic nu o maguleste mai tare pe nativa din Taur decat mici surprize, pe care le considera dovezi de iubire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img