vineri, 29 martie, 2024

Cea mai simpla tehnica de a face fata emotiilor

Distribuie:

Publicat:

Stii cum urca bulele din apa? La fel, oamenii se inalta, joaca propriile jocuri si se dizolva. La fel este si viata ta. Mintea ta este o bula la suprafata infinitului. Iata cum poti face fata emotiilor!

Observa cate schimbari au loc in mintea ta in timpul unei zile! Cate schimbari au loc in tine? Stai si gandeste-te la o singura persoana pentru o zi intreaga. Vei vedea ca apar toate tipurile de emotii si, in cele din urma, acestea dispar. Furie, frustrare, indoiala etc. Iti place acea persoana si nu iti place si simti ca toate lucrurile sunt in van si ai vrea sa fugi departe. Toate aceste bule se ridica si coboara in mintea ta. Mintea reprezinta un fel de val de bule ale sinelui.

Observa-ti starea de spirit! Exista bule la suprafata mintii tale. Nu este un secret faptul ca starea de spirit nu este constanta pentru mai mult de o anumita perioada, fie ea placuta sau neplacuta. De multe ori, oameni isi intalnesc persoanele dragi si intra intr-o stare de spirit placuta. Apoi observa ca se schimba. Mintea lor se schimba si nu inteleg de ce. Mintea este de asa natura incat sa nu ramana ferma. Nu poti avea momente placute intotdeauna in viata, acestea vin si pleaca. Si lucrurile neplacute vin, iar tu te agati de ele. Acesta este un obicei vechi de a ramane agatat mai mult timp de amintirile neplacute decat de cele placute.

Cu indemanare, vei vedea ca totul este inconjurat de iubire. Atunci cand vezi pe cineva care se enerveaza sau este frustrat, poti vedea dragostea din spatele maniei si frustrarii sau poti vedea doar proiectia sa exterioara. De ce se enerveaza cineva? Pentru ca a iubit ceva si nu a ajuns la un final fericit. De ce se frustreaza cineva? Pentru ca a iubit foarte mult si nu a primit nimic in schimb. Exista iubire in spatele fiecarei actiuni si a fiecarei emotii, indiferent daca este pozitiva sau negativa. Dragostea nu este o emotie. Aceasta este prezenta in existenta ta. Este ceva din care se compune viata insasi. Deci nu poti niciodata sa o pierzi, dar ai nevoie de o anumita abilitate sa o cunosti, experimentezi si sa o faci sa infloreasca in viata ta.

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img