vineri, 29 martie, 2024

Ceai de patrunjel: am inceput joi, aveam 67 de kg, iar duminica am ajuns la 63 de kg

Distribuie:

Publicat:

Daca urmeaza un eveniment neprevazut in viata ta in scurt timp si vrei sa imbraci o rochie care acum nu-ti vine foarte bine si ai mai avea nevoie sa scapi de aproximativ cinci kilograme intr-un timp record, acest material este pentru tine.

Trebuie sa stii ca patrunjelul are de cateva zeci de ori mai multa vitamina C decat citricele care sunt considerate adevarate surse de aceasta vitamina.

De asemenea acedt condiment din familia leusteanului si a telinei are calitati si puteri vindecatoare si poate inlocui cu succes foate multe medicamente. Cel mai bun lucru este acek=la ca nu are efecte adeverse.

Daca vrei sa incepi dieta pe baza de patrunjel trebuie sa folosesti cat mai multe tipuri de salata. Iti vom prezenta acum doua variante care se fac foarte usor, sunt delicioase si pot fi consumate oricand, la orice ora.

Ia sase legaturi de patrunjel, si tot atatea legaturi de menta, preferabil ca legaturile sa fie cat mai proaspete. Toaca-le cat mai marunt, adauga peste ele o lingura de grai faramitat pe care l-ai fiert mai inainte cu cel putin treizeci de minute. o rosie mare taiata cubulete si adauga la final si zeama de la o jumatate de lamaie.

Salata este gata si o poti manca de cate ori vrei tu. La micul dejun mai bea o cafea neagra, si mananca orice fruct iti place. Pentru pranz poti opta pentru carne de pui, si din nou un fruct. Pentru ultima masa principala a zilei alege un ou si un fruct, dar si legume.

O alta varianta in care patrunjelul va fi vedeta principala, este un ceai care se prepara in felul urmator: ai nevoie de treizeci de grame de patrunjel si de un litru de apa. Fierbe apa si adauga patrunjelul si asteapta sa se infuzeze pentru aproximativ zece minute. Strecoara infuzia si bea acest ceai cald sau rece inainte de fiecare masa principala timp de doua saptamani.

De asemenea patrunjelul te poate ajuta sa te tratezi si de alte boli. De exemplu daca atunci cand te aspeli pe dinti vezi ca iti sangereaza gingiile, le poti freca usor cu frunze de patrunjel aproximativ sapte zile.

Vei avea un colesterol mult mai mic daca vei alege sa consumi regulat salata de patrunjel. Poti folosi reteta de mai sus sau oricare alta care iti place.

in cazul in care ai avut o noapte dificila, cu mult alcool, poti manca cateva fire de patrunjel a doua zi ca sa iti tii in siguranta ficatul, dar si sistemul nervos.

Singura restrictie in consumarea patrunjelului este pentru femeile insarcinate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img