sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ceai pentru detoxifierea organismului: sunatoare

Distribuie:

Publicat:

Detoxifierea presupune un proces documentat, care nu este recomandat sa se realizeze fara indrumarea nutritionistului sau a unui medic specialist. Exista, insa variante 100% sanatoase pe care le poti include in dieta zilnica.

Sunatoarea este o planta erbacee care este cel mai bine-cunoscuta pentru utilizarea sa medicamentoasa si terapeutica. Frunzele sunt in forma de ovala, iar tulpina poate creste pana la o lungime de 100 cm. Frunzele contin secretiile glandei. Aceste glande apar ca mici pete albe peste frunze.

Majoritatea beneficiilor pentru sanatate ale plantei de sunatoare provin din substanta chimica hipericina. Este o substanta rosiatic-maronie. Planta este de asemenea cunoscuta pentru actiunea hipotensiva, care este cauzata de flavonoidele continute in compozitie.

Iata cateva dintre beneficiile consumului de ceai de sunatoare:

• Tratamentul si gestionarea enterocolitei cronice, o afectiune in care colonul si intestinul subtire devin inflamate.
• Tratamentul excesului secretiei de suc de bila in ficat. Acest lucru ajuta la digestia grasimilor.
• Tratamentul gastritei hiperacide, care este o afectiune marcata de producerea excesiva de sucuri si acizi gastrici. Acest lucru poate provoca ulcerarea mucoasei stomacului.
• Tratamentul distoniei neurovegetative, care este o boala semnificativa prin stimularea sistemului nervos simpatic. Aceasta boala afecteaza in primul rand organele digestive
• imbunatatirea simptomelor afectiunilor hepatice, cum ar fi icterul.
• Tratamentul hipertensiunii arteriale cauzate de acumularea de colesterol pe peretii arteriali.
•.Tratamentul ulcerelor gastrice.

sursa: csid.ro

A.M.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img