joi, 25 aprilie, 2024

Ceaiul care ajută la arderea grăsimilor: Te scapă de balonare și te vindecă de răceală

Distribuie:

Publicat:

Frunzele de dafin au proprietăți detoxifiante, expectorante, antivirale, ajută la procesele digestive, au acțiune antioxidantă, proprietăți astringente și pot ajuta la tratamentul diferitelor afecțiuni, cum ar fi gripa, răcelile, problemele stomacului, problemele pielii etc.

Frunzele de dafin sunt recunoscute pentru proprietățile sale antioxidante și antifungice. Mai mult, combinate cu alte ingrediente precum scorțișoară sau salvie, frunzele de dafin devin aliatul tău de încredere în procesul de slăbire.

Ingrediente ceai de dafin și scorțișoară:

3 până la 5 frunze de dafin

1 linguriță scorțișoară măcinată

4 căni de apă

miere sau ștevie, după gust (opțional)

Instrucțiuni:

1. Fierbe apa.

2. Adaugă frunze de dafin și scorțișoară, fierbe timp de 10 până la 20 de minute.

3. Filtrează, adaugă toți îndulcitorii pe care îi dorești și bucură-te de ceai.

O ceaşcă de ceai de dafin și scorțișoară, băută imediat după mese, îmbunătăţește sistemul digestiv și previne aciditatea, potrivit dcmedical.ro.

„Se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol. Se spune că ajută la slăbire și la arderea grăsimilor.”, potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru.

Dafinul, remediu pentru 20 de afecțiuni

Frunzele de dafin pot fi folosite dacă:

ai dureri de cap și migrene

ai probleme ale nervului sciatic

ai retenție de apă

sforăi

te simți slăbit și fără energie (astenie)

ai cistită

ai oboseală musculară

ai infecții ale pielii

suferi de otită

ai spasme

ai distensie abdominală

te simți balonat

dureri menstruale

suferi de depresie

ai artrită

uretrită

contracții musculare

pierderi de memorie

tușești

ai insomnii.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img