joi, 28 martie, 2024

Ceaiul care dizolva pietrele la rinichi. Ce contine si cum trebuie baut?

Distribuie:

Publicat:

Nu o data am auzit ca femeile care au trecut de o anumita varsta trebuie sa-si poarte parul scurt, niciodata lung, sa nu poarte fuste scurte si fard de ochi albastru. Matusa mea are 45 de ani si se mandreste cu o podoaba capilara bogata, o tunsoare in scari tinereasca si poarta intotdeauna fuste scurte. Pentru ea atitudinea conteaza si devenit un model pentru mine. Atitudinea ei conteaza nu numai psihic cat si in deciziile asupra parului, machiajului, hainelor, accesoriilor, pantofilor. Mi-a spus sa nu las pe nimeni vreodata sa imi dicteze gusturile. Te poti distra si te poti simti exceptional la orice varsta. 

Poeti, scriitori si amanti au innebunit incercand sa defineasca frumusetea. Frumusetea exterioara o ai cu adevarat doar daca te-ai nascut sub o stea norocoasa si, daca nu, intervine cu usurinta industria cosmetica. Frumusetea interioara e cu totul alta poveste, e o intreaga capacitate de a-ti deschide mintea catre oameni noi, catre noi idei si atitudini. E la fel de simplu ca un pas inainte si un zambet catre o noua zi. Femeile in varsta au capacitatea de a lua cele mai bune decizii, in privinta garderobei, a parului, a machiajului si a propriei vieti. 

In primul rand, cel putin o data la un an este recomandat sa consultam un stilist. Functioneaza chiar daca ai peste 40 de ani. Important este sa alegi un stilist care sa nu fi trecut la rutina parului scurt si mov in cazul femeilor mai in varsta. Vorbeste cu prietenele tale care au un stilist si viziteza salonul, observandu-l pe acesta in timpul muncii. Dupa ce l-ai ales explica-i ca nu te vei supune unei rutine si ca, probabil, la fiecare vizita vei avea nevoie de sfatul lui pentru a schimba coafura. Ofera-I cat mai multe detalii in privinta a ceea ce-ti place sau nu. Comunica! Descopera ce tip de fata ai, pentru a-ti alege coafura potrivita. Divahair a expus aceste informatii in multe articole. Descopera care este trasatura ta deosebita si incearca sa o scoti in evidenta. Deciziile sunt ale tale. Sunt sigura ca nimeni nu o sa vina la Kathryn Hepburn sa-i spuna ca i-ar sta mai bine cu o tunsoare bob scurta. Orice stil ti se potriveste atata timp cat te bucuri si esti deschisa spre a te simti bine. 

La fel ca si in cazul parului, gaseste un make-up artist, de preferat la o varsta apropiata de a ta, pentru sfaturi in privinta produselor. In general, este bine sa folosesti produse mate si cat mai putin pe cele lucioase, atat la rujuri cat si la farduri. Incearca sa faci cat mai multe schimbari, daca folosesti numai ruj, adauga si un fard; daca te machiezi foarte mult, incearca sa folosesti mai putine produse o data. 

Atitudinea. Daca prietenii sau familia fac comentarii asupra noii tale tunsori sau a noilor pantofi balerini, o fac pentru ca sunt nemultumiti de ei insisi. Poate isi doresc sa faca si ei astfel de schimbari, dar nu au curajul necesar. Tu ai incredere in tine! Sa nu crezi niciun moment ca frumusetea ta a disparut. Ea e acolo ca un diamant neslefuit. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img