miercuri, 24 aprilie, 2024

Ceaiurile care îți curăță rinchii: Ajută la dizolvarea pietrelor

Distribuie:

Publicat:

Durerea de spate şi dificultăţile la urinat sunt simptome ale afecţiunilor renale care uneori sunt atât de puternice, încât îţi taie respiraţia. Un tratament preventiv pentru persoanele care se ştiu cu probleme, dar şi un remediu pentru cele aflate în criză e pe bază de ceaiuri.

1. Ceai de Chanca Piedra

Ceaiul de Chanca Piedra sau hrenoasă este folosit pentru dizolvarea pietrelor la rinichi. Mai exact, acest sortiment de ceai reduce şansele ca substanţele care formează pietre să se unească împreună şi diminuează cantitatea de substanţe care formează pietrele.

2. Ceai de turmeric

Turmericul conţine curcumin, care este cel mai puternic antiinflamator natural, antioxidant cu efecte antivirale şi de reducere a colesterolului. Această substanţă puternică poate fi, de asemenea, utilizată pentru a ajuta la problemele legate de rinichi, inclusiv boală cronică de rinichi.

3. Ceai de cozi de cireşe

Acest sortiment de ceai conţine săruri de potasiu şi flavonoide, având acţiuni diuretice, antiseptice urinare, astrigente, antidiareice şi depurative. În plus, contribuie la funcţionarea normală a aparatului urinar şi la eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp.

4. Ceai de mătase de porumb

Acesta este un remediu excelent pentru pietrele la rinichi, având în compoziţie vitaminele B6, C, E, K, săruri de calciu şi potasiu, conform alegesanatos.ro.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img