sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cei doi bucatari romani care au cucerit Parisul. Restaurantul lor este in topul celor mai bune din capitala Frantei

Distribuie:

Publicat:

Doi bucatari romani si-au deschis un restaurant in Paris, iar aceasta a avut un succes rasunator, fiind inclus in revista Vogue, in clasementul celor mai bune restaurante ale momentului.

Este vorba deespre un bucurestan si un clujean, Ovidiu Malisevschisi Bogdan Alexandrescu care au fost remarcati atat de ziarul Le Figaro, cat si de revista Vogue.

Mai mult decat atat, revista a inclus restaurantul celor doi, numit Ibrik Kitchen, in topul celor mai bune cinci restaurante ale momentului in Paris.

Ambii bucatari au facut scoli prestigioase in domeniul gastronomic:  Ovidiu Malisevschi a studiat la celebra scoala Le Cordon Bleu, iar Bogdan Alexandrescu a studiat la l’Ecole Pratique des Hautes Etudes du Goût din Paris.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img