joi, 28 martie, 2024

Cei sapte violatori din Vaslui raman dupa gratii. Vezi care a fost reactia celor sapte!

Distribuie:

Publicat:

Trei dintre violatorii din Vaslui, reprezentati de avocati, au primit astazi o veste proasta din partea magistratilor de la Curtea de Apel Iasi. Aparatorii lui Silviu Burada, Silviu Avadanei si Petrica Bolboceanu trebuie sa ii anunte pe acestia ca magistratii ieseni au respins cererea de stramutare a procesului intentat dupa ce, impreuna cu alti patru prieteni, au violat pana la lesin o tanara de 18 ani. Daca procesul ar fi fost stramutat, violatorii ar fi avut sansa de a iesi din inchisoare.

Aparatorii au invocat presiunea mediatica asupra judecatorilor. Violatorii au asteptat cu sufletul la gura in spatele gratiilor verdictul. Doi dintre ei, Silviu Burada si Petrica Bolboceanu au afirmat atunci cand au aflat decizia instantei:

“Suntem distrusi, ce ne facem doi de acum incolo”

Cei sapte violatori din Valeni sunt disperati de gandul ca urmeaza in scurt timp sa iasa din perioada de carantina din penitenciar, timp in care au fost tinuti izolati de restul detinutilor. Acestia vor da nas in nas cu puscariasii care le-au promis ca vor avea viata grea dupa gratii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img